6 πράγματα που καλό είναι να μην τα βάζουμε στα ντουλάπια της κουζίνας

Τρίτη 03 Οκτωβρίου 2017

Τρίτη 03 Οκτωβρίου 2017

6 πράγματα που καλό είναι να μην τα βάζουμε στα ντουλάπια της κουζίνας

Μερικές φορές προκειμένου να γνωρίζετε τι πρέπει τελικά να αποθηκεύετε στα ντουλάπια της κουζίνας σας είναι καλό να ξεκινήσετε την αναζήτηση λίγο διαφορετικά και να ενημερωθείτε για το τι δεν πρέπει.

Εμείς σας παρουσιάζουμε μια λίστα πραγμάτων που είναι προτιμότερο να μην αποθηκεύονται στα ντουλάπια της κουζίνας.

Δίσκοι σερβιρίσματος Ένας σκεύος αρκετά χρήσιμο στην καθημερινότητα μιας νοικοκυράς είναι προτιμότερο να μην αποθηκεύεται στο εσωτερικό των ντουλαπιών. Τις περισσότερες φορές εξαιτίας των περίεργων σχεδιασμών των δίσκων είναι δύσκολο να χωρέσουν στα ντουλάπια με αποτέλεσμα να υπάρχει συνωστισμός με τα υπόλοιπα αντικείμενα. Εμείς σας προτείνουμε να βγάλετε τους δίσκους από τα ντουλάπια και να τους τοποθετείτε στο «νεκρό» χώρο πάνω από το ψυγείο σας.

Συσκευές που χρησιμοποιείτε καθημερινά Σίγουρα υπάρχουν συσκευές που καθημερινά χρησιμοποιείτε και θέλετε να έχετε πάντα κοντά σας. Για παράδειγμα η καφετιέρα σας είναι περιττό να αποθηκεύεται στο ντουλάπι καθώς η διαδικασία του να την βάζετε και την βγάζετε είναι χρονοβόρα. Όλες αυτές οι καθημερινές συσκευές είναι σωστό να τοποθετούνται στον πάγκο της κουζίνας σας. Με ένα γρήγορο τράβηγμα ξετυλίγετε το καλώδιο και την θέτετε σε λειτουργία.

Τραπεζομάντηλα και σουπλά Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανακατεύετε υφάσματα με τρόφιμα. Καλό είναι να τοποθετείτε τα τραπεζομάντηλα και τα σουπλά σας σε κάποιο συρτάρι το οποίο θα έχετε για τέτοια χρήση. Αν δεν υπάρχει καθόλου έξτρα χώρος τότε αποθηκεύεστε τα τραπεζομάντηλά σας στο ψηλότερο ράφι τους ντουλαπιού σας έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να λερωθεί από τρόφιμα και υγρά που βάζετε στα υπόλοιπα ράφια.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα: 
Πώς να διακοσμήσετε τον νεροχύτη σας αν δεν έχει παράθυρο

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss