Ο σωστός τρόπος για να αποθηκεύουμε τα ποτήρια

Πέμπτη 05 Οκτωβρίου 2017

Πέμπτη 05 Οκτωβρίου 2017

Ο σωστός τρόπος για να αποθηκεύουμε τα ποτήρια

Είναι γεγονός ότι ορισμένα ζητήματα του σπιτιού είναι ικανές για να προκαλέσουν επικές διαφωνίες ανάμεσα σε συγκατοίκους: είτε πρόκειται για φίλους είτε για συντρόφους!

Ανάμεσα σε αυτά τα "μεγάλα" ερωτήματα, συγκαταλέγονται ο πιο σωστός και πρακτικός τρόπος τοποθέτησης του ρολού υγείας (από τη μέσα ή απο την έξω πλευρά;) καθώς και το ποιος είναι ο καταλληλότερος τρόπος για να αποθηκεύετε τα ποτήρια και τα υπόλοιπα γυάλινα είδη του σπιτιού: με το χείλος του ποτηριού προς τα κάτω ή προς τα πάνω;

Σε επίπεδο υγιεινής, το παραπάνω debate, λήγει με ισοπαλία: από τη μία πλευρά, αν αποθηκεύσετε τα γυάλινα είδη της κουζίνας σας με το χείλος προς τα κάτω, υπάρχει ο κίνδυνος να συσσωρευτεί στα ποτήρια σας υγρασία και, μαζί της, μούχλα και βακτήρια. Από την άλλη, αποθηκεύοντάς τα με το χείλος προς τα πάνω, τα αφήνετε να εκτεθούν σε μεγάλες ποσότητες αερομεταφερόμενης σκόνης και βακτηρίων.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα: 
Πώς θα οργανώσουμε τα παπούτσια μας το φθινόπωρο

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss