Οι 5 συσκευές που καίνε το περισσότερο ρεύμα στο σπίτι

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Παρασκευή 03 Νοεμβρίου 2017

Παρασκευή 03 Νοεμβρίου 2017

Οι 5 συσκευές που καίνε το περισσότερο ρεύμα στο σπίτι

Σας ήρθε ο λογαριασμός φουσκωμένος και δεν ξέρετε τον λόγο; Είναι πολύ πιθανόν να φταίνε κάποιες συσκευές στο σπίτι σας που καίνε πολύ ρεύμα. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι πιο ύποπτες και βάλτε τα δυνατά σας για να αλλάξετε τον τρόπο που τις χειρίζεστε.

Πιστολάκι μαλλιών Είναι μια από τις συσκευές που καίνει πολύ ρεύμα και κανείς δεν τις υποψιάζεται. Προσοχή στη χρήση του λοιπόν για να μην ανεβάζετε τον λογαριασμό σας χωρίς λόγο.

 

Ψυγείο Είναι λογικό να φουσκώνει ο λογαριασμός σας εξαιτίας συσκευών που λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε όμως είναι πως ένα ψυγείο παλαιού τύπου έχει τριπλάσιο κόστος ανά ώρα λειτουργίας από αυτό που έχει ένα ψυγείο νέου τύπου. Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να αντικαταστήσετε άμεσα το ψυγείο σας, τότε προσπαθήστε απλά να μην το ανοιγοκλείνετε συχνά.

Έξυπνο tip Για να δείτε αν το ψυγείο σας έχει μεγάλη απώλεια ενέργειας βάλτε ένα κομμάτι χαρτί στην πόρτα και στη συνέχεια κλείστε την. Αν το χαρτί παραμείνει στη θέση του τότε η πόρτα είναι κλεισμένη καλά και δεν υπάρχουν πολλές απώλειες.

Φούρνος Ο φούρνος είναι η συσκευή με την περισσότερη κατανάλωση ρεύματος μέσα στο σπίτι. Περιορήστε τη χρήση του όσο το δυνατόν περισσότερο και επενδύστε λίγα χρήματα σε κάποιο φουρνάκι ή grill που καίνε λιγότερο ρεύμα. Αποφύγετε να ζεσταίνετε τα ροφήματά σας στα μάτια της κουζίνας και χρησιμοποιήστε αποκλειστικά ένα γκαζάκι που δεν καταναλώνει καθόλου ρεύμα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα: 
Πώς να διακοσμήσετε τον νεροχύτη σας αν δεν έχει παράθυρο

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss