Καλλωπιστικά Λάχανα: Τα τριαντάφυλλα του χειμώνα

Αναστασία ΤσαγκάρηΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΑΓΚAΡΗ Κυριακή 05 Νοεμβρίου 2017

Κυριακή 05 Νοεμβρίου 2017

Καλλωπιστικά Λάχανα: Τα τριαντάφυλλα του χειμώνα

Μπορεί να μην τρώγονται αλλά σίγουρα δεν χορταίνονται. Ο λόγος για τα καλλωπιστικά λάχανα. Κυκλοφορούν σε διάφορες ποικιλίες και χρώματα ροζ, μωβ, μπεζ, λευκά και φυσικά πράσινα. Πρόκειται για ένα φυτό με ελάχιστες απαιτήσεις σε φροντίδα που θα στολίσει τον κήπο ή το μπαλκόνι σας όλο το χειμώνα. Όσο θα πέφτουν οι θερμοκρασίες τόσο θα μελανιάζουν από το κρύο και θα γίνονται πιο εντυπωσιακά. Ακόμη και αν τα βρει το χιόνι δεν έχετε παρά να τα τινάξετε.

Μπορείτε να τα φυτέψετε μεμονωμένα ή πολλά μαζί ή σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα χειμωνιάτικα ανθοφόρα. Tα καλλωπιστικά λάχανα είναι ιδανικά ακόμη και για τη νυφική ανθοδέσμη ή για το στολισμό επαγγελματικών χώρων ή χώρων δεξιώσεων. Θα σας αποχαιρετήσουν εκεί γύρω στον Απρίλιο. Τα κίτρινα άνθη τους θα σημάνουν το τέλος του βιολογικού τους κύκλου αλλά και τον ερχομό της άνοιξης!

Απολαύστε τα στη gallery που ακολουθεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

 

 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο και θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη φροντίδα των φυτών σας μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα All About Orchids and Housplants ή τη σελίδα του στο facebook.

More for you

 
 

Don't Miss