Όσα χρειαζόμαστε για ένα απολαυστικό αφρόλουτρο

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Σάββατο 06 Ιανουαρίου 2018

Σάββατο 06 Ιανουαρίου 2018

Όσα χρειαζόμαστε για ένα απολαυστικό αφρόλουτρο

Μιας και σήμερα ξεκινάει το Σαββατοκύριακο, νομίζουμε πως είναι μια ιδανική μέρα για να αφιερώσουμε λίγο παραπάνω χρόνο στον εαυτό μας και να κάνουμε λίγο pampering - όχι ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε κάθε μέρα, αλλά σήμερα ένας λόγος παραπάνω. 

Αφράτη σαπουνάδα, αρωματικά κεράκια και μερικά βιβλία είναι όσα χρειάζεστε για ένα χαλαρωτικό και απολαυστικό μπάνιο.

Ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο είναι ό,τι πρέπει για να μας χαρίσει λίγες στιγμές πολυτέλειας και απόλαυσης - αν δεν έχετε μπανιέρα στο σπίτι βέβαια μην αγχώνεστε, γιατί το ίδιο απολαυστικό μπορεί να γίνει και το ντους σας, αρκεί να έχετε δημιουργήσει από πριν το κατάλληλο σκηνικό χαλάρωσης. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

✓ Τα αρωματικά κεριά είναι το πρώτο πρώτο στοιχείο που θα δημιουργήσει μια ωραία αρμόσφαιρα. Επιλέξτε μυρωδιές όπως η βανίλια, το τριαντάφυλλο ή η λεβάντα, τα οποία θα σας ηρεμήσουν ακόμα περισσότερο.

✓ Μερικά φρέσκα λουλούδια θα κάνουν το μπάνιο σας να δείχνει ακόμα πιο όμορφο και να θυμίζει περισσότερο spa παρά μέρος του σπιτιού σας.

Αφράτη σαπουνάδα, αρωματικά κεράκια και μερικά βιβλία είναι όσα χρειάζεστε για ένα χαλαρωτικό και απολαυστικό μπάνιο.

✓ Ένα καλό βιβλίο το οποίο ενδεχομένως να θέλετε καιρό να διαβάσετε αλλά να μη βρίσκετε χρόνο, θα γίνει η καλύτερη παρέα όσο περιμένετε να δράσει η μάσκα που κάνετε στο πρόσωπο ή τα μαλλιά σας.

✓ Αξιοποιήστε διάφορα σαπουνάκια, μπάρες για σαπουνάδα ή αρωματικά έλαια που μπορεί να έχετε στο σπίτι, τα οποία θα σας χαρίσουν το πιο ωραίο bubble bath!

Καλή απόλαυση!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss