Πανέξυπνοι τρόποι για να αποθηκεύσετε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια

Κυριακή 07 Ιανουαρίου 2018

Κυριακή 07 Ιανουαρίου 2018

Πανέξυπνοι τρόποι για να αποθηκεύσετε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια

Μήπως ήρθε η ώρα να μαζέψετε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια; Όσο και να τα κρατάτε να ξέρετε πως τα Χριστούγεννα δεν θα παραμείνουν περισσότερο. Γι'αυτό και εμείς βρήκαμε τους πιο έξυπνους τρόπους για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στολίδια και να γλυτώσετε χώρο αλλά και χρόνο.

Βάλτε τις μπάλες μέσα σε κουτιά Για να μην έχετε κάθε χρόνο απώλειες στις μπάλες και στα στολίδια σας και για να μην ξαναβρείτε σπασμένα στολίδια αγοράστε αυτά τα απλά χάρτινα κουτιά και βάλτε μέσα τις αγαπημένες σας μπάλες.

Τυλίξτε τα φωτάκια σε μια κρεμάστρα Άλλη μια έξυπνη και ωραία ιδέα για να αποθηκεύσετε τα φωτάκια, είναι να τα τυλίξετε σε μια κρεμάστρα. Με αυτόν τον τρόπο τα φωτάκια σας δεν πρόκειται να μπλεχτούν ποτέ.

Σάκος για το χριστουγεννιάτικο δέντρο Οι χάρτινες κούτες δυστυχώς δεν αντέχουν πολύ βάρος και γι'αυτό θα ήταν καλύτερο να επενδύσετε σε έναν ειδικό σάκο αποθήκευσης του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Αν πάλι θέλετε μια πιο οικονομική λύση χρησιμοποιήστε αυτά τα πολύ φθηνά πλαστικά κουτιά μέσα στα οποία αποθηκεύετε τα παιχνιδάκια των παιδιών σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:
Ο Johnny Depp θα έπρεπε να είναι διακοσμητής με τέτοιο σπίτι που έχει

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss