Οι 3 πιο ινσταγκραμικές γωνίες ενός σπιτιού

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Οι 3 πιο ινσταγκραμικές γωνίες ενός σπιτιού

Όποια πει ότι δεν έχει ψάξει αμέτρητες φορές τη γωνία με την περισσότερη "φωτογένεια" μέσα στο σπίτι της για να βγάλει την τέλεια selfie για το Instagram, μάλλον θα πει ψέματα. Όλες μας το έχουμε κάνει και όλες έχουμε αναζητήσει τα κατάλληλα props και ένα ωραίο background που θα συμπληρώσουν τη λήψη και θα μας χαρίσουν likes. Όπως οι 3 επιλογές που μπορείτε να δείτε παρακάτω. 

Ένας βελούδινος καναπές ή πολυθρόνα

Ό,τι πιο αριστοκρατικό και chic, ένα velvet κάθισμα μπορεί να δείξει τόσο σοφιστικέ και elegant που τα likes θα πέφτουν βροχή. Επίσης, είναι μια ωραία επιλογή για τις πιο αριστοκρατικές flatlay λήψεις. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Μία γωνία με πράσινα φυτά

Τα φυτά εσωτερικού χώρου έχουμε ξαναπεί ότι είναι μεγάλο deco trend τις τελευταίες σεζόν και επίσης θυμίζουν κάτι από τροπικά μέρη, επομένως είναι μια καλή λύση για φωτογραφίες που θα σας φέρουν στο μυαλό καλοκαίρι και διακοπές, εν μέσω χειμώνα. 

Gallery: Τα καλύτερα φυτά για το υπνοδωμάτιό μας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Ένας γκρι τοίχος

Ή βασικά, οποιοσδήποτε μονόχρωμος τοίχος. Αυτό γιατί μια τέτοια επιφάνεια θυμίζει λίγο από studio φωτογράφισης και επίσης επιτρέπει στο "θέμα" της φωτογραφίας (στην προκειμένη περίπτωση, εσάς) να μονοπωλήσει το βλέμμα. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss