7 μυστικά για να διατηρήσετε καθαρό το σπίτι σας αν έχετε κατοικίδιο

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

7 μυστικά για να διατηρήσετε καθαρό το σπίτι σας αν έχετε κατοικίδιο

Αν αγαπάτε την καθαριότητα αλλά αγαπάτε εξίσου και το αξιολάτρευτο λαμπραντόρ σας, τότε ίσως δυσκολεύεστε να τα συνδυάσετε. Μπορεί οι τετράποδοι φίλοι σας να κάνουν την καθαριότητα του σπιτιού δύσκολο εγχείρημα, αλλά με τις παρακάτω συμβουλές είναι σίγουρο πως θα καταφέρετε να περιορίσετε την ακαταστασία και να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

Χρησιμοποιήστε πατάκια Μπορεί να τα θυμάστε στο σπίτι της γιαγιάς σας, αλλά σας πληροφορούμε πως είναι ιδιαίτερα χρήσιμα αν έχετε κατοικίδιο. Τα πατάκια είναι μια πολύ καλή λύση για να περιορίσετε τη σκόνη και τα νερά που φέρνει το κατοικίδιό σας μέσα στο σπίτι. Βάλτε ένα μπροστά από κάθε πόρτα στο εσωτερικό του σπιτιού ή ακόμα και μπροστά από τον καναπέ, την τραπεζαρία ή οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού προτιμάει ο τετράποδος φίλος σας. Είναι πολύ πιο εύκολο να πλύνετε ένα πατάκι απ’ ότι ένα ολόκληρο χαλί.

Ψεκάστε το μπολ του με λάδι Βάλτε λίγο λάδι μέσα σε ένα μπουκάλι σπρέι και ψεκάστε το μπολ που χρησιμοποιεί το αγαπημένο σας κατοικίδιο για να τρώει. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα κολλάνε οι τροφές στο μπολ και θα είναι πολύ πιο εύκολο να το καθαρίσετε. Μπορείτε επίσης να βάλετε ένα μικρό πλαστικό πατάκι κάτω από τα μπολ του νερού και του φαγητού ώστε να προστατεύσετε το πάτωμά σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Το σπίτι της Jennifer Aniston είναι καλύτερο κι από ξενοδοχείο

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss