11 πράγματα που καθαρίζετε πιο συχνά από όσο χρειάζεται

Τρίτη 08 Μαΐου 2018

Τρίτη 08 Μαΐου 2018

11 πράγματα που καθαρίζετε πιο συχνά από όσο χρειάζεται

Για τους περισσότερους από εμάς, το να βρίσκουμε τρόπους ώστε να μειώνουμε τον χρόνο που αφιερώνουμε στην καθαριότητα του σπιτιού (εξακολουθώντας να διατηρούμε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον) είναι ιδιαίτερα θετικό.

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, υπάρχουν πράγματα ή σημεία στο σπίτι σας που ενδεχομένως καθαρίζετε πιο συχνά απ’ όσο πραγματικά χρειάζεται (παρόλο που κατά πάσα πιθανότητα πιστεύετε το αντίθετο). Αναρωτιέστε ποια είναι αυτά; Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτογραφία για να τα ανακαλύψετε!

Μαξιλάρια. Τα σεντόνια και οι μαξιλαροθήκες χρειάζονται καθάρισμα κάθε εβδομάδα γιατί έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα. Τα ίδια τα μαξιλάρια, ωστόσο, πρέπει να πλένονται κάθε 3-6 μήνες. Πιο συχνό πλύσιμο τα καταστρέφει.

Κουρτίνες. Οι κουρτίνες δεν χρειάζονται τόσο συχνό πλύσιμο όσο νομίζετε – μία φορά τον χρόνο αρκεί.

Καλύμματα επίπλων. Αν δεν έχετε παιδιά που είναι ιδιαίτερα ακατάστατα ή κατοικίδια δεν χρειάζεται να τα πλένετε σε εβδομαδιαία βάση, αλλά μόνο όταν λερωθούν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:
Οι πιο μοντέρνες κουζίνες έχουν αυτό το χρώμα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss