Ένας πανέξυπνος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε μια επιφάνεια κοπής εκτός κουζίνας

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Ένας πανέξυπνος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε μια επιφάνεια κοπής εκτός κουζίνας

Όλοι γνωρίζουμε πόσο πρακτικές είναι οι επιφάνειες κοπής στην κουζίνα. Γνωρίζατε, όμως, πως μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και εκτός αυτής και μάλιστα με θεαματικά αποτελέσματα;

Σκεφτείτε τη λειτουργία τους Πρόκειται ουσιαστικά για μια επιφάνεια η οποία εξυπηρετεί στο να κόψετε τα λαχανικά σας και άλλες τροφές και να μειώσει την ακαταστασία της κουζίνας σας. Οι επιφάνειες κοπής, λοιπόν, είναι ακριβώς αυτό: επιφάνειες που μειώνουν την ακαταστασία. Γι αυτό είναι και ιδανικές για να τις χρησιμοποιήσετε σε ένα άλλο μέρος του σπιτιού που συχνά οι επιφάνειες λείπουν και οι πιθανότητες ακαταστασίας είναι αυξημένες: το μπάνιο σας.

 

επιφάνεια κοπής

 

Γιατί πρέπει να έχετε μια επιφάνεια κοπής στο μπάνιο σας Η σκέψη είναι απλή. Όπως τοποθετείται μια γέφυρα πάνω από νερό, έτσι μπορείτε κι εσείς να τοποθετήσετε μια επιφάνεια πάνω από τον νιπτήρα σας. Μάλιστα αν την βάλετε σωστά δεν θα περιορίσει καν την πρόσβασή σας στη βρύση. Έπειτα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να ακουμπήσετε το νεσεσέρ με τα καλλυντικά σας (ή ακόμα και να αραδιάσετε τα καλλυντικά σας πάνω της για ευκολία στη χρήση) και να περιορίσετε τα «ατυχήματα» από το ρουζ ή το makeup αποκλειστικά στον χώρο του νιπτήρα σας. Είναι επίσης ιδανική για να ακουμπάτε την βούρτσα σας όταν ισιώνετε τα μαλλιά σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:
Οι πιο μοντέρνες κουζίνες έχουν αυτό το χρώμα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss