Το αντικείμενο που πρέπει να πετάξετε για να έχετε καλή ενέργεια στο σπίτι

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Το αντικείμενο που πρέπει να πετάξετε για να έχετε καλή ενέργεια στο σπίτι

Κάθε φορά που κάποιος αναρωτιέται τι πρέπει να πετάξει από το σπίτι του για να το ανανεώσει κάπως, το μυαλό μας μπορεί να πηγαίνει αμέσως σε άχρηστα αντικείμενα που έχουν μαζευτεί και απλά πιάνουν χώρο, υπάρχει όμως και κάτι που μπορεί να μη σκεφτόμαστε με την πρώτη, αλλά δεν έχει καμία θέση στο σπίτι μας.

Μία υπέροχη ιδέα για διακόσμηση με λουλούδια που είδαμε στο Pinterest

 

Και δεν είναι άλλο από τα ψεύτικα φυτά εσωτερικού χώρου. Θα συμφωνήσω, είναι ίσως η πιο καλή επιλογή για να δώσουμε μια πολύχρωμη νότα στη διακόσμησή μας, ΄δεν μπορεί όμως να μην έχετε ακούσει για το πόσο ενάντια στο καλό feng sui πηγαίνουν.

Εννοείται βέβαια ότι η λύση των ψεύτικων φυτών είναι η πιο συμφέρουσα και πρακτική, αφού το να αγοράζει κανείς αληθινά λουλούδια σχεδόν κάθε μέρα μόνο οικονομικό δεν είναι. Πιστέψτε με όμως, είναι δέκα φορές προτιμότερο να στολίζετε το σπίτι σας ακόμη και με μερικά λουλούδια ή ανθάκια που μπορεί να κόψατε στον δρόμο παρά με ένα ψεύτικο υφασμάτινο φυτό. Χάνει το νόημα και το concept της φρεσκάδας, όχι τίποτα άλλο.

Η αλλαγή που αξίζει να κάνετε στο σπίτι σας την άνοιξη

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Προτιμήστε λοιπόν να στολίζετε τις γωνίες του σπιτιού σας με αληθινά και φρέσκα λουλούδια, όποτε αυτό είναι εφικτό και θα δείτε τι αλαλγή θα νιώσετε στη διάθεσή σας, ειδικά τώρα που μπαίνει και η άνοιξη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss