Πώς θα απαλλαγείτε από τη νούμερο 1 καλοκαιρινή ενόχληση

Παρασκευή 06 Ιουλίου 2018

Παρασκευή 06 Ιουλίου 2018

Πώς θα απαλλαγείτε από τη νούμερο 1 καλοκαιρινή ενόχληση

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος εκτός από τη ζέστη έχουμε να αντιμετωπίσουμε τα κουνούπια. Τα οποία όσο μικροσκοπικά είναι άλλο τόσο ενοχλητικά μπορεί να γίνουν προκαλώντας μας αυτή την εκνευριστική φαγούρα αλλά και σφυρίζοντας όλα το βράδυ δίπλα στο αυτί μας.

Τι θα λέγατε όμως εάν φέτος το καλοκαίρι απαλλαχτούμε μια και καλή από τους τους μικροσοπικούς απρόσκλητους επισκέπτες; Πώς θα το καταφέρουμε; Η λύση είναι μια και μας τη δίνουν τα φυσικά αιθέρια έλαια του Aroxol Natural 4 τα οποία ήρθαν για να μας σώσουν και θα μας σώσουν. Η μοναδική του σύνθεση περιέχει 4 φυσικά αιθέρια έλαια, ούτε 1, ούτε 2, … αλλά 4 φυσικά αιθέρια έλαια σιτρονέλλας, ευκαλύπτου, λεβάντας και λεμονιού. Ο συνδυασμός αυτών των 4 φυσικών αιθέριων ελαίων δεν επιλέχθηκε τυχαία από το Aroxol. Πρόκειται για 4 μοναδικά αιθέρια έλαια γνωστά μεταξύ άλλων για τις φαρμακευτικές, αντισηπτικές όμως και για τις εντομοαπωθητικές τους ιδιότητες.

 

 

Τα αιθέρια έλαια σιτρονέλλας είναι ευρέως γνωστά ως η πιο συνηθισμένη φυσική προστασία από τα κουνούπια. Στο ίδιο μήκος κύματος και τα αιθέρια έλαια του ευκαλύπτου που εκτός της φαρμακευτικής τους δράσης έχουν και εντομοαπωθητικές ιδιότητες. Για το λεμόνι, με αιθέρια έλαια που μυρίζουν απίστευτα ωραία, μαθαίνουμε από ιστορικά κείμενα της αρχαιότητας ότι τα δωμάτια στα σπίτια της αρχαίας Αθήνας μοσχοβολούσαν με άρωμα λεμονιού τα οποία μεταξύ άλλων προστάτευαν τους χώρους από τα έντομα. Και τέλος η λεβάντα, ένα υπέροχο πράσινο φυτό με μωβ άνθη και αιθέρια έλαια που τους αποδίδονται πολλές χρήσεις ως αντισηπτικά, κατασταλτικά του άγχους και του στρες αλλά και ως εντομοαπωθητικά.

Και όλα αυτά συνδυάζονται μοναδικά μέσα στην νέα σειρά Aroxol Natural 4 και την πλήρη γκάμα που προσφέρει: υγρό με συσκευή, υγρό ανταλλακτικό, ταμπλέτες και spiral.

Δείτε περισσότερα εδώ. 

 

More for you

 
 

Don't Miss