Παλιά κουρτίνα μπάνιου

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Παλιά κουρτίνα μπάνιου

Πέντε πράγματα που μπορείτε να κάνετε μαζί της.

Ο ρόλος της εκτός απο το να διατηρεί το περιβάλλον χώρο του μπάνιου στεγνό, είναι παράλληλα και να το διακοσμεί. Είναι ένα απο τα στοιχεία και ένα απο τα αξεσουάρ που όταν το αλλάξετε μεταμορφώνει και αυτό το μικρό χώρο. Όταν έρθει αυτή η ώρα της αλλαγής, μην πετάξετε την παλιά σας κουρτίνα. Κρατήστε την και δείτε και πως μπορεί να σας φανεί χρήσιμη.
  • Μπορείτε να καλύψετε το τραπέζι ή το πάτωμα ώστε τα παιδιά πάνω της να μπορούν να ζωγραφίζουν, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος ατυχημάτων.
  • Εάν έχετε προγραμματίσει να βάψετε κάποιο δωμάτιο στο σπίτι, χρησιμοποιήστε την για να καλύψετε κάποιο έπιπλο ή το σημείο κάτω από εκεί που βάφετε.
  • Είναι κατάλληλη για μετά το μπάνιο του σκύλου σας. Την τοποθετείτε στο πάτωμα και έτσι γλυτώνετε τις υγρές του πατημασιές ,ενώ μπορεί να τιναχτεί ανενόχλητος.
  • Τον χειμώνα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε στην είσοδο του σπιτιού, κόβοντας ένα κομμάτι ώστε να αφήνετε μόλις μπαίνετε πάνω της τα παπούτσια με τις λάσπες , ενώ το καλοκαίρι μπορείτε να αποφεύγετε την άμμο να εισέλθει στο σπίτι με τον ίδιο τρόπο.
  • Αποτελεί το τέλειο υπόστρωμα εάν θελήσετε να κάνετε ένα πικ-νικ. Έτσι και το χορτάρι να είναι υγρό εσείς ούτε που θα το καταλάβετε!
Πηγή φωτογραφίας: www.housetohome.co.uk

More for you

 
 

Don't Miss