Το πιστολάκι μαλλιών και οι χρήσεις του

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Το πιστολάκι μαλλιών και οι χρήσεις του

To πιστολάκι μαλλιών μπορεί να κάνει ένα σωρό άλλο πράγματα.

Έχει σχεδιαστεί για να χαρίζει γρήγορα ένα τέλειο ίσωμα στα μαλλιά ή όμορφες μπούκλες. Αυτό που δεν γνωρίζατε όμως είναι πως μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από αυτό. Όπως:
  1. Μπορεί να αφαιρέσει σταγόνες κεριού ή λεκέδες στην ταπετσαρία από κηρομπογιές. Βάλτε το για λίγα λεπτά στην υψηλότερη θερμοκρασία και θα τα δείτε να λιώνουν. Μετά τα σκουπίζετε με χαρτί κουζίνας και με ένα υγρό πανί αντίστοιχα.
  2. Διώχνει τη σκόνη και από το πιο δύσκολο σημείο. Βάλτε το στον κρύο αέρα και περάστε δύσκολες περιοχές του σπιτιού, όπως τα καλοριφέρ, τα ψηλά ράφια, ή τις κρυμμένες γωνίες. Μετά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την σκούπα ή ένα αντιστατικό πανί για να μαζέψετε ότι βγήκε.
  3. Βοηθάει να ξεκολλήσουν εύκολα οι φωτογραφίες από ένα άλμπουμ. Ρίξτε ζεστό αέρα στο πίσω μέρος της φωτογραφίας και το πετύχατε.
  4. Χρησιμοποιήστε το και στην μαγειρική σας! Ο ζεστός αέρας μπορεί να χαρίσει γυαλάδα σε ένα γλάσο, ενώ ο κρύος σκληραίνει γρήγορα την σοκολατένια επικάλυψη του κέικ σας.
  5. Διώχνει το τσαλάκωμα στο πλαστικό σας τραπεζομάντιλο ή απο την κουρτίνα του μπάνιου. Βάλτε το στο ζεστό αέρα κρατήστε το τουλάχιστον 20 εκατοστά  μακριά και πάνε οι  ενοχλητικές «ρυτίδες».
  6. Διώχνει άμεσα τους ατμούς από τον καθρέφτη του μπάνιου. 
  7. Ξεκολλάει το προστατευτικό χαρτί που έχετε βάλει στα ντουλάπια της κουζίνας ή στα συρτάρια και θέλουν αντικατάσταση.
  8. Κάνει τον αυτοκόλλητο επίδεσμο που βάζουμε στις πληγές να βγει πιο εύκολα. Πολύ χρήσιμο για τα παιδιά που πάντα πονάνε.

More for you

 
 

Don't Miss