Οι μοναδικές μαρμάρινες δημιουργίες ΙΚΤΙΝΟS MARMARON – SPIROS SOULIS DESIGNS συνεργάζονται με τα BARNEYS NEW YORK

Παρασκευή 05 Ιουνίου 2015

Παρασκευή 05 Ιουνίου 2015

Οι μοναδικές μαρμάρινες δημιουργίες ΙΚΤΙΝΟS MARMARON – SPIROS SOULIS DESIGNS συνεργάζονται με τα BARNEYS NEW YORK

Η ΙKTINOS MARMARON – SPIROS SOULIS DESIGNS, η κορυφαία πρόταση στο χώρο του ελληνικού design, συνεργάζεται πλέον με τα διεθνούς φήμης αμερικάνικα καταστήματα, BARNEYS NEW YORK.

Η BARNEYS NEW YORK είναι η πλέον φημισμένη και exclusive αλυσίδα πολυτελών καταστημάτων με ενδύματα, αξεσουάρ και αντικείμενα σπιτιού και εσωτερικής διακόσμησης χώρων κορυφαίων σχεδιαστών από όλο τον κόσμο. Οι μοναδικές δημιουργίες του Σπύρου Σούλη από ελληνικό μάρμαρο διατίθενται πλέον στα καταστήματα της αλυσίδας, αναδεικνύοντας τις ελληνικές αξίες και τη διαχρονικότητα του μαρμάρου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η σειρά από  διακοσμητικά αντικείμενα υψηλής αισθητικής για το σπίτι της ΙKTINOS MARMARON – SPIROS SOULIS DESIGNS, πωλείται στα καταστήματα του Μανχάταν και του Beverly Hills, ενώ είναι διαθέσιμη και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της BARNEYS NEW YORK, www.barneys.com . Κηροπήγια, wine coolers, ξεχωριστά βάζα και σετ μπoλ από ελληνικό μάρμαρο Βόλακα είναι μερικά από τα μοναδικά αντικείμενα που θα βρείτε εκεί.

Σύμφωνα με τον αρχιτέκτονα Σπύρο Σούλη: «η συνεργασία της IKTINOS MARMARON - SPIROS SOULIS DESIGNS  με την αλυσίδα πολυκαταστημάτων BARNEYS NEW YORK, είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναδειχθεί το σύγχρονο ελληνικό design και το πιο υπέροχο ελληνικό υλικό: το μάρμαρο».

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
0 photos

More for you

 
 

Don't Miss