Οι βασικοί κανόνες που ακολουθούν όλοι οι διακοσμητές

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Οι βασικοί κανόνες που ακολουθούν όλοι οι διακοσμητές

Όλοι, ανεξαιρέτως, έχουμε τις καλές και τις κακές μας μέρες. Για τις δεύτερες, συνήθως βρίσκουμε καταφύγιο και ηρεμία στο σπίτι μας και η αλήθεια είναι πως υπάρχουν σπίτια που είναι χαρούμενα, αλλά και το αντίθετο.

Αν θέλετε, πάντως, να μεταμορφώσετε το σπίτι σας σε έναν χαρούμενο χώρο, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στο τι κάνουν οι ίδιοι οι διακοσμητές στα σπίτια τους. Θα σας βοηθήσει τις μέρες που νιώθετε «πεσμένοι» και θα κάνει την καθημερινότητά σας μια χαρούμενη εμπειρία.

Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι τα πράγματα που κάνουν όλοι οι διακοσμητές και μπορείτε να κάνετε και εσείς για να γίνει στο σπίτι σας ένα χαρούμενο μέρος!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Επιδιώξτε το σπίτι σας να είναι φωτεινό Αν πραγματικά θέλετε ένα χαρούμενο περιβάλλον, το φως είναι το κλειδί. Βρείτε τρόπους να εκμεταλλευτείτε το φυσικό φως και προσθέστε επαρκές τεχνητό. Αν δεν έχετε πολύ φυσικό φως, επιλέξτε θερμά λευκά χρώματα για τους τοίχους σας και καθρέπτες.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss