Έτσι θα φτιάξετε το τέλειο γραφείο στο σπίτι σας

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Έτσι θα φτιάξετε το τέλειο γραφείο στο σπίτι σας

Ναι, το να δουλεύει κανείς από το σπίτι μπορεί να είναι... ευλογία αλλά και κατάρα εξαιτίας των πειρασμών που παραμονεύουν για να αποσπάσουν την προσοχή και τη συγκέντρωσή σας. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα tricks για να φτιάξετε το τέλειο γραφείο. Τι εννοούμε με αυτό; Μα φυσικά να μεταμορφώσετε το γραφείο σας σε ένα χώρο ήρεμο, όμορφο, χαλαρωτικό που θα ενισχύσει την επαγγελματική απόδοσή σας.

Βγάλτε το... κατοικίδιο εκτός παιχνιδιού Κι όμως σύμφωνα με το Wrike Project Management, μια εταιρεία που στόχο έχει να βοηθήσει τους ελεύθερους επαγγελματίες που δουλεύουν από το σπίτι να βελτιώσουν τις επαγγελματικές επιδόσεις τους, το κατοικίδιό σας μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή και να κλέψει την ενέργειά σας πολύ περισσότερο από την άδικα ενοχοποιημένη τηλεόραση! Με άλλα λόγια, ήρθε η ώρα να του δώσετε (μόνιμο) εξιτήριο από το γραφείο σας τις ώρες λειτουργίας του.

Gallery: Οι βιβλιοθήκες που λειτουργούν και ως γραφεία θα γίνουν η νέα σας αγάπη

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Δείτε φως Ο σωστός φωτισμός επηρεάζει τη διάθεσή σας και, επομένως, και την καθημερινή απόδοσή σας στη δουλειά. Προσπαθήστε λοιπόν να αποφύγετε το τεχνητό φως και επιλέξετε ένα φωτεινό δωμάτιο για να το μετατρέψετε σε γραφείο και θα δείτε τις επιδόσεις σας να χτυπούν κόκκινο. 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss