5 συχνά λάθη που κάνουμε στο καθιστικό μας

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

5 συχνά λάθη που κάνουμε στο καθιστικό μας

Υπάρχουν 5 πράγματα που καλό είναι να μη συμβαίνουν στο σαλόνι σας. Δείτε προσεκτικά τη λίστα που ακολουθεί, κι αν βρείτε κάτι το οποίο το κάνετε ήδη, μάθετε πως ήρθε η στιγμή να αλλάξετε αυτήν την κακή συνήθεια.

Διαβάστε ακόμα: Πώς θα διακοσμήσετε το βασικό στοιχείο του καθιστικού σας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Απολογείστε για την κατάστασή του Κάθε φορά που σας επισκέπτεται κάποιος για να δει εσάς και όχι την κατάσταση του σπιτιού σας, εσείς ξεκινάτε και απολογείστε γιατί ο καναπές δεν είναι πιο αναπαυτικός, γιατί ίσως επικρατεί μια αναστάτωση και ακαταστασία, γιατί είναι μικρός ο χώρος και δεν χωράει τα έπιπλα που θα θέλατε να είχατε, γιατί το έχετε φορτώσει με πολλές κορνίζες και φωτογραφίες και κάθε άλλο που μπορεί να σας δημιουργεί ανασφάλεια και φόβο για μη αποδοχή. Αποδεχτείτε τον χώρο του σπιτιού σας που λειτουργεί ως σαλόνι, όπως είναι! Διατηρήστε το καθαρό, διακοσμείστε το, όπως πραγματικά σας αρέσει, και μην αρχίζετε τα παράπονα κάθε φορά που κάποιος μπαίνει σε αυτό. Σίγουρα δεν σας επισκέφτηκε για να ακούσει για αυτά τα πράγματα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss