Εύκολα tips για να φτιάξετε έναν μικρό κήπο στο μπαλκόνι

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Εύκολα tips για να φτιάξετε έναν μικρό κήπο στο μπαλκόνι

Το γεγονός ότι δεν έχετε αυλή δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να έχετε… κήπο! Τα όμορφα μπαλκόνια μπορούν να μεταμορφωθούν σε πανέμορφους κήπους που θα απολαμβάνετε αρκετούς μήνες το χρόνο. Λάβετε, λοιπόν, υπόψη σας τα παρακάτω tips για έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Gallery: Αλλάξτε την εμφάνιση της βεράντας σας με ελάχιστο budget

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Καιρικές συνθήκες Για να είστε σίγουροι ότι τα φυτά σας είναι κατάλληλα για το κλίμα στο οποίο ζείτε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε μια ματιά στο πιο κοντινό σας φυτώριο: δεν πουλάνε τίποτα που δεν θα επιβιώσει στις καιρικές συνθήκες στις οποίες ζείτε. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να αγοράσετε φυτά που προορίζονται για εξωτερικό χώρο. Ένα πράγμα που επίσης πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι το μικροκλίμα του μπαλκονιού σας. Τι φως έχει και για πόσες ώρες; Το πιάνει ο αέρας ή είναι προστατευμένο; Μήπως είναι υπερβολικά σκιερό; Απαντήστε σε αυτές τις ερωτήσεις και θα καταλήξετε με φυτά που θα είναι χαρούμενα στο μπαλκόνι σας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

More for you

 
 

Don't Miss