6 πράγματα που θα δώσουν πολύ στιλ στους τοίχους σας

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

6 πράγματα που θα δώσουν πολύ στιλ στους τοίχους σας

Το πρώτο πράγμα που κάνουμε όταν θέλουμε να προσθέσουμε μια προσωπική πινελιά σε έναν χώρο του σπιτιού μας είναι να κρεμάμε πράγματα στους τοίχους. Τι περισσότερες φορές είναι κάποια έργα τέχνης ή το πιο συνηθισμένο τώρα πια είναι οι φωτογραφίες. Κάπου εκεί στερεύουν και οι ιδέες, έτσι δεν είναι; Εμείς ετοιμάσαμε 6 προτάσεις για να κάνετε τη διαφορά πάνω απ’ όλα γιατί σε καμιά από αυτές δεν θα χρησιμοποιήσετε κορνίζες!

Ροζ…έτα: Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε θέση στις διακοσμητικές ροζέτες και από το ταβάνι που κατά κόρον χρησιμοποιούνται να τις βάλουμε πια στον τοίχο. Οι ροζέτες συνηθίζετε να έχουν ιδιαίτερα περίτεχνα σχέδια που από μόνες τους είναι εντυπωσιακές. Σκεφτείτε, λοιπόν, το αποτέλεσμα του να τις βάλετε σε συστάδες ως διακοσμητικά στοιχεία στον τοίχο σας! Ροζέτες μπορείτε να βρείτε σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και μεγεθών σε χρωματοπωλεία κι αυτό για μεγαλύτερη οικονομία αφού θα επρόκειτο για ροζέτες από φελιζόλ και όχι από γύψο που είναι πιο ακριβές. Για περισσότερο εντυπωσιακά αποτελέσματα με το χαμηλότερο κόστος φυσικά προτείνουμε να τις βάψετε σε διάφορες κοντινές μεταξύ τους αποχρώσεις ή να παίξετε με τη σταδιακή διαβάθμιση ενός και μόνο χρώματος αν ο τοίχος σας είναι λευκός.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Gallery: Διακoσμητικές ιδέες με ταπετσαρίες που θα σας ενθουσιάσουν

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss