Αυτό το deco trend είναι νεανικό και πολύ fun

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Αυτό το deco trend είναι νεανικό και πολύ fun

Κάτι που συμβαίνει πολλές φορές στη μόδα είναι να βλέπουμε ορισμένα trends που μας αρέσουν πολύ, στην πράξη όμως φοβόμαστε να τα δοκιμάσουμε. Το ίδιο ακριβώς μπορεί να συμβεί και στο κομμάτι της διακόσμησης.

Ένα ωραίο παράδειγμα που ταιριάζει στην προκειμένη περίπτωση, είναι τα neon signs. Μία διακοσμητική τάση που συνήθως τη βλέπουμε περισσότερο σε μαγαζιά, καφέ και εστιατόρια με λίγο πιο ψαγμένο design αλλά στο σπίτι μας ενδεχομένως να διστάζουμε να την εντάξουμε. 

Οι συγκεκριμένες deco πινελιές όμως είναι μία πανεύκολη λύση προκειμένου να ανανεώσουμε λίγο τον χώρο μας και να βάλουμε ένα πιο νεανικό και fun στοιχείο. Από πιο αφαιρετικά και μίνιμαλ μέχρι ολόκληρες φράσεις, τα neon signs εγγυημένα θα φέρουν μοντέρνο αέρα σε οποιοδήποτε δωμάτιο επιλέξετε να τα βάλετε - και θα δείχνουν και υπέροχα στις φωτογραφίες για το Instagram

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
16 photos

Στην παραπάνω gallery μπορείτε να δείτε πολλές ιδέες ώστε να πάρετε έμπνευση και να αποφασίσετε σε πόσο μικρό ή μεγάλο βαθμό θέλετε να τα συμπεριλάβετε στο interior του σπιτιού σας. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss