Οι ταπετσαρίες που θα μεταμορφώσουν το καθιστικό σας

Πέμπτη 03 Αυγούστου 2017

Πέμπτη 03 Αυγούστου 2017

Οι ταπετσαρίες που θα μεταμορφώσουν το καθιστικό σας

Είναι στιγμές που τα χρώματα στους τοίχους σταματούν να μας γεμίζουν και η αλλαγή  μας φαίνεται μια επίπονη διαδικασία. Δεν είναι όμως όλα τόσο δύσκολα όσο θέλουμε να τα βλέπουμε. Υπάρχουν τρόποι για να αλλάξουμε την εικόνα των τοίχων μας δια… της υφής!

Οι ταπετσαρίες είναι μια ιδιαίτερη και μοντέρνα επιλογή για τους τοίχους ενώ το κόστος της τοποθέτησής της δεν είναι απαγορευτικό. Αν θέλετε να κάνετε την αλλαγή σας εναλλακτικά τότε η καλύτερη επιλογή είναι οι ταπετσαρίες και δε αυτές που παρουσιάζουν ή πραγματικά έχουν μια ξεχωριστή υφή.

Πολύ ιδιαίτερες, ειδικότερα για το καθιστικό, είναι οι 3D ταπετσαρίες που θα διακοσμήσουν αυτόματα όχι μόνο όλο τον τοίχο αλλά και μεγάλο μέρος του υπόλοιπου χώρου μιας και στο μάτι το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό. Οι υφασμάτινες ταπετσαρίες ή ταπετσαρίες φτιαγμένες από υλικά όπως το μπαμπού έχουν μια ξεχωριστή αισθητική που τις κάνει να ξεχωρίζουν αμέσως.

Μια ταπετσαρία με γεωμετρικά διακριτικά μοτίβο σε μικρό μέγεθος θα μπορούσε να ντύσει μια εσοχή σε ένα καθιστικό. Καλό θα ήταν στην περίπτωση αυτή να αποφύγετε να βάλετε ογκώδη έπιπλα μπροστά από μια τέτοια επίτοιχη διακόσμηση. Αντίθετα, μπορείτε να βάλετε ένα ράφι και έναν καθρέφτη τα οποία θεωρούνται αρκετά για να παραμείνει η ταπετσαρία ως το κεντρικό στοιχείο του τοίχου αυτού. Το μικρό σε μέγεθος μοτίβο θα δώσει βάθος στο χώρο και αμέσως οι διαστάσεις του θα λάβουν άλλα μέτρα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:
Πώς θα διακοσμήσετε το βασικό στοιχείο του καθιστικού σας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss