Τα chic φυτά που υπάρχουν σε κάθε μοντέρνο σπίτι

Τρίτη 08 Αυγούστου 2017

Τρίτη 08 Αυγούστου 2017

Τα chic φυτά που υπάρχουν σε κάθε μοντέρνο σπίτι

Αν υπάρχει μία τάση που μάλλον δεν θα ξεπεραστεί ούτε σύντομα, ούτε εύκολα, είναι τα φυτά.  Είτε πρόκειται για ένα πολύ ακριβό και μεγάλο φυτό, είτε για ένα οικονομικό και μικρό, η ουσία είναι πως οι μικρές, φυσικές, πράσινες πινελιές είναι αναντικατάστατες.

Πάντως, κάθε χρόνο, υπάρχουν κάποια φυτά που αποτελούν τους πρωταγωνιστές στη διακόσμηση. Το μαρτυρούν, άλλωστε, οι πολυπληθείς φωτογραφίες που βλέπουμε στο Instagram και το Pinterest από τους χρήστες που διακοσμούν τα σπίτια τους και τα φωτογραφίζουν για να δείξουν τις ιδέες και τη δημιουργικότητά τους. Αν αναρωτιέστε, λοιπόν, ποια φυτά πρωταγωνιστούν σήμερα στα μοντέρνα σπίτια, διαβάστε παρακάτω.

Καλαθέα Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο φυτό εσωτερικού χώρου, που ανάλογα με την ποικιλία της μπορεί να έχει δίχρωμα και τρίχρωμα φύλλα. Τα φύλλα αυτά δημιουργούν ραβδώσεις που είναι ευδιάκριτες και αποτελούν από μόνες τους ένα πολύ όμορφο διακοσμητικό στοιχείο. Οι ρίγες βρίσκονται στο πάνω μέρος των φύλλων, ενώ από κάτω είναι μωβ. Είναι ένα φυτό που, αν θέλετε, με την κατάλληλη φροντίδα μπορείτε να το διατηρήσετε για πολλά χρόνια. Προτιμάει το έμμεσο φως, γι αυτό χρειάζεται να το τοποθετήσετε μακριά από το παράθυρο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss