Τα φωτιστικά που θα ομορφύνουν το υπνοδωμάτιό σας

Τετάρτη 09 Αυγούστου 2017

Τετάρτη 09 Αυγούστου 2017

Τα φωτιστικά που θα ομορφύνουν το υπνοδωμάτιό σας

Αν θέλετε να κάνετε μια ανανέωση στην κρεβατοκάμαρά σας που θα την κάνει να έχει πιο λαμπερή, φωτεινή και χαρούμενη όψη, τότε ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος είναι να αλλάξετε τα φωτιστικά σας.

Ξεχάστε την παλιά συνήθεια να βάζετε δεξιά και αριστερά από το κρεβάτι επάνω στα δύο κομοδίνα τα φωτιστικά. Η νέα τάση για πιο παιχνιδιάρικη και πολύχρωμη αίσθηση στο δωμάτιο θέλει τα φωτιστικά να κρέμονται από το ταβάνι.

Κρεμαστά φωτιστικά σε κάθε πλευρά Μπορείτε να κρεμάσετε από ένα φωτιστικό δεξιά και αριστερά από το κρεβάτι σας, τα οποία θα είναι ανεξάρτητα από το φωτιστικό του υπνοδωματίου που βρίσκεται στο κέντρο. Αν οι τοίχοι σας είναι ανοιχτόχρωμοι, τότε φροντίστε τα καπέλα των φωτιστικών να είναι σε πολύ έντονα χρώματα για να κάνουν αντίθεση με τα χρώματα του υπόλοιπου χώρου. Αν οι τοίχοι σας είναι σε έντονα ή σκούρα χρώματα, προτιμήστε ανοιχτόχρωμα ή λευκά φωτιστικά.

Κρεμαστά φωτιστικά από την ίδια πλευρά Για ακόμα πιο στιλάτο αποτέλεσμα κρεμάστε αντί για ένα, δύο ή παραπάνω φωτιστικά, πολλά μαζί, διαφορετικού μεγέθους πάνω από το ίδιο κομοδίνο ή το γραφείο. Φροντίστε να τα έχετε κρεμάσει άνισα μεταξύ τους σε διαφορετικό ύψος για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss