6 μυστικά που θα απογειώσουν τη διακόσμησή σας

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

6 μυστικά που θα απογειώσουν τη διακόσμησή σας

Μερικά πράγματα στη διακόσμησή σας μπορείτε να τα κάνετε με τον επαγγελματισμό που διακρίνει έναν διακοσμητή εσωτερικών χώρων απλώς ακολουθώντας τις σωστές συμβουλές που θα δείτε παρακάτω.

Σταματήστε να αναζητάτε μανιωδώς το σωστό τρόπο για να κάνετε το ένα ή το άλλο στη διακόσμησή σας για να πετύχετε το «τέλειο». Μην αγχώνεστε! Υπάρχουν τρόποι για να δείχνουν όλα τέλεια σαν χεράκια επαγγελματία να έχουν αναλάβει τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο Μια μινιμαλιστική διακοσμητική προσέγγιση, εφ’ όλης της ύλης, δίνει στο χώρο τη δυνατότητα να αναδείξει κάθε του σημείο όπως πραγματικά του αξίζει.

Εκμεταλλευτείτε κάθε ακτίνα φωτός Προτεραιότητες βάλτε όσες θέλετε στη διακόσμησή σας μα πρώτη ας είναι το φυσικός φως. Όσο μικρός ή μεγάλος κι αν είναι ένας χώρος η επιρροή του φυσικού φωτός έχει δυνατότητες τόσο ισχυρές όσο λίγα πράγματα μέσα στη διακόσμηση. 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Gallery: Κάντε το σπίτι σας απίστευτα stylish δημιουργώντας μοντέρνες γωνιές

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss