Τα μυστικά της Γαλλικής διακόσμησης

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Τα μυστικά της Γαλλικής διακόσμησης

Είναι αρκετά πιθανό να έχετε πέσει πάνω σε κάποιον οδηγό που να εξηγεί «Πώς να ντυθείτε σαν Γαλλίδα», εμάς όμως μας ενδιαφέρει περισσότερο ο chic τρόπος με τον οποίο διακοσμούν οι Γάλλοι τα σπίτια τους.

Διαβάστε ακόμα:
Τα 5 λάθη που αποφεύγουν οι κομψές Γαλλίδες

Αν, λοιπόν, σας ενθουσιάζει η ιδέα να δημιουργήσετε ένα παρόμοιο περιβάλλον στο δικό σας σπίτι, διαβάστε του 7 κανόνες που ακολουθούν οι Γάλλοι για να δημιουργήσουν το μοναδικό και «ανάλαφρο» στιλ που τους χαρακτηρίζει.

Σέβονται την ιστορία Στη καρδιά του Παρισιού, υπάρχουν πολλά σπίτια που βρίσκονται σε κτίρια του 18ου και 19ου αιώνα. Οι Γάλλοι, λοιπόν, σέβονται την ιστορία και διακοσμούν το σπίτι τους με τέτοιο τρόπο, ώστε να βρίσκεται σε ισορροπία με την αρχιτεκτονική. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι συνδυάζουν την κομψότητα με την πρακτική πολυτέλεια.

Στοχεύουν στην Αντι-διακόσμηση Τι εννοούμε: σε ένα γαλλικό σπίτι μπορείτε, για παράδειγμα, να βρείτε μια γκαλερί στον τοίχο, με πίνακες που ξεκινάνε από τον 16ο αιώνα και εκτείνονται μέχρι τον 20ο. Οι Γάλλοι συχνά δημιουργούν τους δικούς τους κανόνες και τους ακολουθούν για να δημιουργήσουν ένα προσωπικό στυλ, ακόμα και αν αυτοί οι κανόνες πάνε ενάντια στους γνωστούς κανόνες διακόσμησης.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε ακόμα: 
Εύκολα tips για πεντακάθαρη μπανιέρα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
18 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss