Μετατρέψτε έναν εργένικο χώρο σε σπίτι για ζευγάρι

Τετάρτη 08 Νοεμβρίου 2017

Τετάρτη 08 Νοεμβρίου 2017

Μετατρέψτε έναν εργένικο χώρο σε σπίτι για ζευγάρι

Αν αποφασίσατε μόλις να συγκατοικήσετε με τον αγαπημένο σας... καταρχήν συγχαρητήρια! Αν θέλετε να βρείτε τρόπους να μετατρέψετε ένα εργένικο σπίτι σε ένα σπιτικό κατάλληλο για να ζήσει ένα ζευγάρι ή μια οικογένεια, τότε βρίσκεστε στο σωστό σημείο.

Μην υποτιμάτε τα διακοσμητικά Τα μαξιλάρια, τα ριχτάρια και οι κουρτίνες μπορούν στην κυριολεξία να μεταμορφώσουν ένα σαλόνι. Προσθέστε μερικά κεριά και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην χρειαστεί να κάνετε καμιά άλλη αλλαγή.

Βάλτε λουλούδια Τα λουλούδια δίνουν χρώμα και ένταση σε ένα χώρο και είναι ρομαντικά. Πάρτε ένα μπουκετο λουλούδια δώρο στην αγαπημένη σας και στη συνέχεια βάλτε τα σε ένα όμορφο βάζο στο σαλόνι ή στο υπνοδωμάτιό σας.

Gallery τοίχου Αποτελεί το πιο hot trend στη διακόσμηση φέτος και μπορείτε και εσείς να την υιοθετήσετε στο σπίτι σας. Βάλτε φωτογραφίες που έχετε τραβήξει μαζί αλλά και όμορφα τοπιά ή logos, όπως LOVE, HAPPINESS ή FAMILY.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Gallery6 τρόποι για να φέρουμε το Hygge στη διακόσμησή μας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss