Πώς θα αξιοποιήσετε το μπαλκόνι σας τον χειμώνα

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Πώς θα αξιοποιήσετε το μπαλκόνι σας τον χειμώνα

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αξιοποιήσετε το μπαλκόνι σας τον χειμώνα, έτσι ώστε να μην μένει ο χώρος ανεκμετάλλευτος και να αποκτήσει αξία.

Βρήκαμε πολύ όμορφες ιδέες για να αξιοποιηθεί κατάλληλα ο χώρος είτε για να κάθεστε και να ξεκουράζεστε είτε με άλλους εναλλακτικούς τρόπους.

Για τις όμορφες μέρες Μπορεί να πλησιάζει ο χειμώνας, αλλά στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές μέρες που είναι όμορφες και ηλιόλουστες ακόμα και μέσα στο καταχείμωνο. Βάλτε στις καρέκλες του μπαλκονιού σας επιπλέον ζεστά μαξιλαράκια και κουβερτούλες για να κάθεστε τις όμορφες μέρες και να απολαμβάνετε τον καφέ ή το πρωινό σας. Προσθέστε χαλί για να δείξει ο χώρος ακόμα πιο ζεστός και κλείστε τον χώρο με κουρτίνες δημιουργώντας ένα υπαίθριο δωμάτιο.

 

Χώρος για διάβασμα Αν είστε λάτρεις του διαβάσματος τότε μπορείτε να προσαρμόσετε το μπαλκόνι σας ανάλογα. Προσθέστε ένα κλειστό ντουλάπι με τα αγαπημένα σας βιβλία, βάλτε μια κουνιστή πολυθρόνα από μπαμπού και διακοσμήστε με χνουδωτά μαξιλάρια, κουβέρτες δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Προστατέψτε τα φυτά σας Όπως εσείς τον χειμώνα ντύνεστε καλύτερα και πιο ζεστά για να μην κρυώσετε, έτσι και τα φυτά σας έχουν ανάγκη από λίγη ζεστασιά. Τις πολύ κρύες μέρες ντύστε τις γλάστρες σας με λινάτσα ώστε να παραμένουν τα φυτά ζεστά και να μην παγώσουν.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα: 
15 ιδέες για να διακοσμήσετε το μπαλκόνι σας για τα Χριστούγεννα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss