Η λεπτομέρεια που θα κάνει πιο ενδιαφέρουσα την κουζίνα σας

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Η λεπτομέρεια που θα κάνει πιο ενδιαφέρουσα την κουζίνα σας

Ποιο είναι το Νο1 μυστικό για να δημιουργήσετε μια ενδιαφέρουσα κουζίνα; Το μυστικό είναι να αποκτήσει προσωπικότητα και σήμερα θα σας δείξουμε τρεις εύκολους τρόπους για να το πετύχετε. 

Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να δώσετε στην κουζίνα σας στοιχεία από την δική σας προσωπικότητα και τον δικό σας χαρακτήρα. Έτσι θα γίνει ένας χώρος που θα σας είναι πιο ευχάριστο να βρίσκεστε σε αυτόν.

Μην αγχώνεστε να φτιάξετε την κουζίνα σας όσο πιο μοντέρνα γίνεται γιατί η μόδα περνάει γρήγορα. Φτιάξτε την με μόνο κριτήριο τι σας αρέσει και τι όχι. Έτσι δεν πρόκειται να την βαρεθείτε ποτέ, όσα χρόνια και αν περάσουν.

Χρώμα Για να αποκτήσει μια κουζίνα προσωπικότητα πρέπει να έχει χρώμα και ζωντάνια. Μπορεί το γκρι και το μπλε να είναι δύο από τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν φέτος στις κουζίνες αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία.

Αν εσείς λατρεύετε το ροζ χρώμα, τότε απλά βάψτε τους τοίχους σας ροζ. Με την κατάλληλη διακόσμηση μια κουζίνα μπορεί να δείξει στιλάτη ακόμα και αν έχει ροζ ντουλάπια ή τοίχους. Επιλέξτε, λοιπόν, χρώματα που σας αρέσουν και στη συνέχεια «δέστε» τα μεταξύ τους με όμορφα διακοσμητικά.

Τέχνη Η τέχνη είναι ένας τρόπος για να δώσετε χαρακτήρα στην κουζίνα σας αλλά και για να κάνετε τον χώρο να δείχνει περισσότερο «δικός σας». Ανάλογα με το τι είδους τέχνη αγαπάτε, μπορείτε να διακοσμήσετε ανάλογα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

GalleryΤο πιο χαριτωμένο trend του 2017 για το μπάνιο και την κουζίνα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss