20 ευρώ είναι αρκετά για να ανανεώσετε διακοσμητικά το σπίτι σας

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

20 ευρώ είναι αρκετά για να ανανεώσετε διακοσμητικά το σπίτι σας

Όλοι μας θέλουμε να ανανεώνουμε την εμφάνισή μας τακτικά αλλά και να κάνουμε μικρές αλλαγές στο σπίτι μας χωρίς να ξοδεύουμε πάντα μια μικρή περιουσία. Σήμερα σας έχουμε 9 τρόπους για διακοσμητικές αλλαγές κάτω των 20 ευρώ.

Βάλτε ύφασμα στη βιβλιοθήκη σας Χρησιμοποιώντας κόλλα για decoupage (θα βρείτε σε χρωματοπωλεία ή σε καταστήματα με είδη χόμπι) μπορείτε να κολλήσετε ύφασμα στη βιβλιοθήκη σας. Επιλέξτε το σχέδιο που σας αρέσει ανάλογα και με τη διακόσμηση του χώρου σας. Κολλήστε το ύφασμα στη βιβλιοθήκη και αφήστε να στεγνώσει καλά η κόλλα. Μπορείτε να κάνετε ακριβώς το ίδιο βάζοντας στη βιβλιοθήκη σας ταπετσαρία.

Βάλτε αυτοκόλλητα Είτε μένετε σε δικό σας σπίτι είτε ενοικιάζετε το σπίτι που κατοικείτε, με λίγη ταπετσαρία μπορεί εύκολα και οικονομικά να ανανεωθεί ο χώρος σας. Αν δεν θέλετε στο σπίτι που ενοικιάζετε να βάλετε ταπετσαρία διότι φοβάστε μην προκαλέσετε κάποια ζημιά στους τοίχους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα που δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να τους βλάψουν. Τέτοιου είδους αυτοκόλλητα θα βρείτε σε καταστήματα με είδη σπιτιού.

Βάλτε λίγο χρώμα στο ταβάνι Ανανεώστε τον χώρο σας χρωματικά βάζοντας κάποια έντονη ή σκούρα απόχρωση στο ταβάνι σας. Το greek blue είναι ένα χρώμα που αποτελεί άριστη επιλογή και θα ανανεώσει τον χώρο σας εύκολα και οικονομικά.

Φτιάξτε μόνοι σας σουπλά Πάρτε ύφασμα της επιλογής σας, κόψτε το στο μέγεθος που επιθυμείτε και σιδερώστε πάνω του (και από τις δύο πλευρές) βινύλιο (θα βρείτε σε καταστήματα υφασμάτων ή καταστήματα με χαρτικά είδη). Κόψτε με ένα ψαλίδι τις άκρες βινυλίου που περισσεύουν.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Gallery: Διακoσμητικές ιδέες με ταπετσαρίες που θα σας ενθουσιάσουν

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss