Η νέα μόδα στους καναπέδες για το 2018

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Η νέα μόδα στους καναπέδες για το 2018

Ξεχάστε τους καναπέδες όπως τους ξέρατε. Οι καμπύλες πλέον είναι γεγονός και μπαίνουν για τα καλά στη ζωή και στο σπίτι μας. Οι καμπυλωτοί καναπέδες είναι μια υπέροχη εναλλακτική και μπορούν να δώσουν νέα πνοή στο “βαρετό” σαλόνι σας.

Δείχνουν όμορφοι από κάθε γωνία και μπορούν να κάνουν έναν χώρο να δείχνει πιο ζεστός. Από την άλλη μεριά οι καναπέδες με καμπύλες ευνοούν την επικοινωνία με τους φίλους και τους καλεσμένους σας.

Βάλτε τον στη γωνία Το να διακοσμήσετε μια γωνία του σαλονιού σας με έναν καμπυλωτό καναπέ είναι μια πολύ ωραία ιδέα για μικρότερους χώρους. Με αυτόν τον τρόπο μεγιστοποιείτε τον καθιστικό χώρο. Ο καναπές της φωτογραφίας σε γήινη απόχρωση δείχνει σοφιστικέ και μας αρέσει πολύ. Η διακόσμησή του με μαξιλάρια σε απαλές αποχρώσεις είναι η καλύτερη επιλογή.

Βάλτε χρώμα στο σαλόνι σας Μια τολμηρή αλλά ενδιαφέρουσα επιλογή είναι να επιλέξετε έναν καμπυλωτό καναπέ σε ένα πιο έντονο χρώμα. Διακοσμήστε το υπόλοιπο σαλόνι σας με γήινες αποχρώσεις για να υπάρχει ισορροπία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:
12 τρόποι για να διακοσμήσετε τα Χριστουγεννιάτικα φωτάκια

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss