Αυτή είναι η κορυφαία τάση διακόσμησης για το 2018

Δευτέρα 01 Ιανουαρίου 2018

Δευτέρα 01 Ιανουαρίου 2018

Αυτή είναι η κορυφαία τάση διακόσμησης για το 2018

Το «μίνιμαλ» επικρατεί εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο της διακόσμησης και είναι από τις πιο δημοφιλείς διακοσμητικές προσεγγίσεις ανάμεσα στους ιδιοκτήτες. Κάποιες φορές, ωστόσο, η μίνιμαλ διακόσμηση μπορεί να έχει και κάποιες… δυσκολίες, καθώς δεν είναι και πολύ εύκολο, στην πραγματική ζωή, να διατηρούνται τα σπίτια πάντα σε τάξη.

Η ακαταστασία εμφανίζεται λίγο-πολύ σε όλα τα σπίτια και είναι αναπόφευκτο κομμάτι της καθημερινής ζωής. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Τα σπίτια πρέπει να είναι φιλόξενα και να ενθαρρύνουν το να νιώθει κάποιος άνετα μέσα σε αυτά (και όχι να παθαίνει πανικό στην ιδέα ότι μπορεί να χυθεί κάτι στο πάτωμα).

Αν, λοιπόν, ανήκετε και εσείς σε αυτούς που δεν μπορούν να διατηρήσουν το σπίτι τους σε απόλυτη τάξη (όπως και οι περισσότεροι από εμάς) και θέλουν έναν χώρο που θα τους επιτρέπει να νιώθουν χαλαροί, τότε αυτή η νέα τάση είναι σίγουρο πως σας ταιριάζει.

Ονομάζεται Wabi-sabi και πρόκειται για μια ιαπωνική φιλοσοφία που αγκαλιάζει τις… ατέλειες. Ανεξάρτητα από το προσωπικό σας στυλ, υπάρχει ένας παράγοντας «κλειδί» για να ενσωματώσετε τη νέα αυτή τάση στο σπίτι σας: βρείτε την ομορφιά στις ατέλειες! Αρκεί να δεχτείτε πως το σπίτι σας δεν χρειάζεται να μοιάζει με… έκθεση, να το κάνετε αληθινό και αυθεντικό και να είστε χαρούμενοι  που δεν χρειάζεται να στρώσετε το κρεβάτι σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:
Ο Johnny Depp θα έπρεπε να είναι διακοσμητής με τέτοιο σπίτι που έχει

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss