Οι 8 τάσεις στα πλακάκια που θα δούμε το 2018

Τετάρτη 03 Ιανουαρίου 2018

Τετάρτη 03 Ιανουαρίου 2018

Οι 8 τάσεις στα πλακάκια που θα δούμε το 2018

Τα πλακάκια σε ένα σπίτι είναι μια μεγάλη επένδυση – ειδικά όσον αφορά τα πλακάκια της κουζίνας και του μπάνιου, θα λέγαμε πως είναι δύο από τα πιο ακριβά project ανακαίνισης. Το τελευταίο πράγμα, λοιπόν, που θέλετε να σας συμβεί είναι να πληρώσετε για να βάλετε καινούργια πλακάκια και μετά να ανακαλύψετε πως είναι εκτός μόδας.

Για να ξέρετε ακριβώς τι θα επικρατήσει και να κάνετε τις σωστές επιλογές, εμείς συγκεντρώσαμε τις 8 τάσεις που θα δούμε στα πλακάκια μέσα στο 2018.

Terracotta Η terracotta επιστρέφει δυναμικά και δίνει έναν φυσικό και ρουστίκ τόνο στους εσωτερικούς χώρους. Είναι το ιδανικό πλακάκι για να φέρει ζεστασιά, φιλοξενία και άνεση σε έναν χώρο.

Χρωματιστά και γυαλιστερά Υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα χειροποίητα πλακάκια με γυαλιστερή επίστρωση και χρώμα. Τα χρώματα που φαίνεται να επικρατούν είναι το γκρι, το πράσινο και το μπλε καθώς δημιουργούν ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα κομψά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:
Ο Johnny Depp θα έπρεπε να είναι διακοσμητής με τέτοιο σπίτι που έχει

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss