Η διακοσμητική τάση που σαρώνει στο Pinterest

Παρασκευή 05 Ιανουαρίου 2018

Παρασκευή 05 Ιανουαρίου 2018

Η διακοσμητική τάση που σαρώνει στο Pinterest

Οι γκαλερί με έργα τέχνης μας απασχόλησαν πολύ το 2017 (και ακόμα πιο πριν), αλλά όπως φαίνεται η κοινότητα του Pinterest είναι έτοιμη για κάτι καινούριο: τα μεγάλα έργα τέχνης φαίνεται πως είναι η νέα μεγάλη τάση που θα συναντήσουμε στα περισσότερα σπίτια.

Φυσικά οι γκαλερί στους τοίχους που περιλαμβάνουν πολλά έργα τέχνης θα συνεχίσουν να βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις των ιδιοκτητών – ωστόσο κάποιες φορές είναι δύσκολο να φτιαχτούν με τρόπο που να μην κάνουν έναν χώρο να φαίνεται «υπερφορτωμένος». Η νέα τάση, λοιπόν, του Pinterest περιλαμβάνει ένα και μοναδικό – αλλά μεγάλο – έργο τέχνης που θα δώσει στον χώρο σας κομψότητα με πολύ εύκολο τρόπο.

Μεγάλο και φωτεινό Ποιος χρειάζεται μία ολόκληρη γκαλερί όταν με ένα μεγάλο και φωτεινό έργο τέχνης μπορεί να τραβήξει όλα τα βλέμματα; Ένα έντονο έργο τέχνης σαν αυτό της παρακάτω φωτογραφίας που θα τοποθετηθεί πάνω από τον καναπέ σας ή κάποιο άλλο έπιπλο είναι υπέρ-αρκετό για να δώσετε την αίσθηση που θέλετε στο καθιστικό σας.

Στο σωστό σημείο Μην υποτιμάτε ποτέ την δύναμη ενός μεγάλου έργου τέχνης που είναι τοποθετημένο στο σωστό σημείο. Ακουμπήστε το πάνω στον μπουφέ του καθιστικού σας και θα δημιουργήσετε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα χωρίς καν να τρυπήσετε τον τοίχο!

Απαλά χρώματα Δεν χρειάζεται πάντα τα έργα τέχνης σας να είναι έντονα. Μερικές φορές τα απαλά χρώματα αρκούν για να έχουν στον χώρο σας την επιθυμητή επίδραση, ακριβώς όπως συμβαίνει στην παρακάτω φωτογραφία που το πανέμορφο έργο τέχνης έχει δανειστεί μερικά από τα χρώματα του καθιστικού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:
Ο Johnny Depp θα έπρεπε να είναι διακοσμητής με τέτοιο σπίτι που έχει

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss