6 λόγοι για να βάλετε αυτά τα πλακάκια στην κουζίνα σας

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

6 λόγοι για να βάλετε αυτά τα πλακάκια στην κουζίνα σας

Εν αρχή ην... ο σκούρος γρανίτης και τα ντουλάπια από ξύλο κερασιάς. Την «επόμενη μέρα» της δημιουργίας, όμως, οι τάσεις στη διακόσμηση άλλαξαν και επέβαλαν τους μαρμάρινους πάγκου και τα ολόλευκα ντουλάπια και πλακάκια.

Και τώρα –επιτέλους!- το χρώμα βρήκε δειλά-δειλά το δρόμο του για την κουζίνα και, μαζί του, τα πολύχρωμα πλακάκια. Για εμάς αποτελεί ένα από τα πιο φρέσκα και παιχνιδιάρικα trend στη διακόσμηση και σας παρουσιάζουμε μερικά παραδείγματα για να σας πείσουμε να μπείτε κι εσείς στην... ομάδα μας.

1. Αυτή η κουζίνα φαίνεται να ακολουθεί συντηρητικές και αμιγώς κλασικές γραμμές. Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι να προσέξει κανείς τα πολύχρωμα πλακάκια σε στιλ subway που «ντύνουν» τους πάγκους της.

2. Χρυσά φωτιστικά οροφής, κόκκινες καρέκλες κι εντυπωσιακά σκούρα πράσινα πλακάκια: αυτή η κουζίνα μας ταξιδεύει αμέσως στην πανέμορφη Ισπανία.

3. Λευκό, μπλε και vintage διάθεση. Ή αλλιώς πώς μια λευκή κουζίνα γίνεται σούπερ μοντέρνα χωρίς να χάνει πόντο κομψότητας και διαχρονικότητας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτά τα πλακάκια είναι η τελευταία λέξη της μόδας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss