Το καθημερινό αντικείμενο που πρέπει να κρεμάσετε στον τοίχο σας

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Το καθημερινό αντικείμενο που πρέπει να κρεμάσετε στον τοίχο σας

Το να βρείτε το κατάλληλο έργο τέχνης για να διακοσμήσετε τους τοίχους της κουζίνας σας δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση.

Τι θα λέγατε, λοιπόν, αν σας πληροφορούσαμε πως υπάρχει νέο διακοσμητικό trend για τους τοίχους της κουζίνας που θα σας ξετρελάνει. Και είναι και πολύ οικονομικό.

Απλώστε τα Έχετε πάνω από έναν άδειο τοίχο; Κανένα πρόβλημα. Απλώστε τα πιάτα σας σε δύο τοίχους για να δημιουργήσετε ένα ενδιαφέρον. Μπορείτε να τα κρεμάσετε σε σειρές αλλά και να δημιουργήσετε άλλα σχήματα αν δεν σας αρέσει η πολλή ομοιμορφία.

Επίσης, μπορείτε να βάψετε και τον τοίχο που θα βάλετε τα πιάτα με το χρώμα των πιάτων για μεγαλύτερη ομοιομορφία. Από τη στιγμή που θα το έχετε κάνει σωστά, η εικόνα των κρεμασμένων πιάτων στους τοίχους θα είναι υπέροχη και το αποτέλεσμα πολύ στιλάτο.

Επιλέξτε ενδιαφέροντα σχέδια και σχήματα Πιάτα με ιδιαίτερα σχέδια και σχήματα θα δώσουν χαρακτήρα στον τοίχο σας. Μην φοβάστε να διασκεδάσετε κάνοντάς το. Αυτοσχεδιάστε και επιλέξτε πιάτα που σας αρέσουν για τη διακόσμηση του τοίχου σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:
Ο Johnny Depp θα έπρεπε να είναι διακοσμητής με τέτοιο σπίτι που έχει

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss