Τα πιο ωραία χρώματα για το καθιστικό σας για το 2018

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Τα πιο ωραία χρώματα για το καθιστικό σας για το 2018

Ποιος είναι ο πιο απλός τρόπος για να ανανεώσετε το σπίτι σας; Φυσικά τα χρώματα των τοίχων. Τα χρώματα μεταμορφώνουν τους χώρους ακόμα και αν δεν κάνετε καμία άλλη αλλαγή και χωρίς να αντικαταστήσετε κανένα από τα έπιπλα που ήδη έχετε.

Το καλύτερο δωμάτιο για να ξεκινήσετε αυτή την αλλαγή είναι το καθιστικό, καθώς εκεί περνούν οι περισσότεροι άνθρωποι τον προσωπικό τους χρόνο. Δείτε, λοιπόν, ποια είναι τα χρώματα που θα απασχολήσουν τα καθιστικά του 2018 και δώστε στο σπίτι σας μια πινελιά φρεσκάδας και ανανέωσης.

Μωβ Το λιλά και τα διάφορα μωβ αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δημοφιλή το 2018. Αγκαλιάστε τα όμορφα αυτά χρώματα δίνοντας στους τοίχους σας μωβ αποχρώσεις. Φυσικά δεν χρειάζεται να δεσμεύσετε όλους σας τους τοίχους με ένα χρώμα. Για ένα όμορφο και διακριτικό αποτέλεσμα αναμίξτε τόνους του μωβ με φωτεινά λιλά και θα προσθέσετε παράλληλα δραματικότητα στον χώρο.

Γκρι Το γκρι τείνει να γίνει η νέα κλασσική απόχρωση και συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα δημοφιλές. Για μια πολύ μοντέρνα εκδοχή του αναζητήστε γκρι που έχει μέσα πινελιές τέφρας. Έπειτα αφήστε τα χρωματιστά διακοσμητικά στοιχεία να αναδειχθούν μέσα του ή συμπληρώστε με κάποιο ουδέτερο για ένα ακόμα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα.

Μπλε Ένα χρώμα που θα μας απασχολήσει αρκετά μέσα στο 2018 είναι το μπλε, αλλά όχι οποιοδήποτε  μπλε. Πρόκειται για το μπλε του «έλατου» που έχει τη δύναμη να φέρει στο καθιστικό σας την αίσθηση της ησυχίας και της χαλάρωσης. Προσκαλέστε το στο σπίτι σας αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ήρεμο χώρο που θα γίνει το προσωπικό σας ησυχαστήριο στην κατά τ’ άλλα έντονη και γρήγορη καθημερινότητα. Συνδυάστε το με έπιπλα σε ήσυχα χρώματα για ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:
Πώς θα διακοσμήσετε ένα καθιστικό που έχει μαύρο καναπέ 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss