9 διακοσμητικές τάσεις που θα δούμε παντού το 2018

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

9 διακοσμητικές τάσεις που θα δούμε παντού το 2018

Παρόλο που μπορεί να θέλουμε τα σπίτια μας να είναι διαχρονικά και τη διακόσμησή τους να διαρκεί για πάντα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι τάσεις παίζουν μεγάλο ρόλο στη διαδικασία διακόσμησης του σπιτιού.

Ακόμα και αν συνειδητά προσπαθούμε να τις αποφύγουμε αυτές τρυπώνουν στα σπίτια μέσα από ένα χάλκινο καθρέπτη, μια μαρμάρινη λεπτομέρεια κλπ. Και αυτό είναι θετικό – όπως κάθε μοντέρνο ρούχο είναι ένας συνδυασμός τάσεων της μόδας και προσωπικού στυλ, έτσι και  οι εσωτερικοί χώροι αντανακλούν την προσωπικότητα του ιδιοκτήτη και παράλληλα έχουν και μερικά στοιχεία που τους κάνουν να φαίνονται σύγχρονοι.

Ιδιαίτερα φωτιστικά. Τα κλασσικά λευκά καπέλα φωτιστικών φεύγουν μια και καλή. Τη θέση τους παίρνουν καπέλα που τραβάνε τα βλέμματα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανανεώσετε τα ήδη υπάρχοντα φωτιστικά σας.

Καναπέδες με καμπύλες. Οι καμπυλωτοί καναπέδες μοιάζουν πιο σύγχρονοι από ποτέ και είναι μια καλή αντιπρόταση σε σχέση με τους γωνιακούς. Είναι όμορφοι από όποια πλευρά και να τους δείτε και είναι μια πολύ καλή παρέμβαση στα τετράγωνα δωμάτια.

Κρεμαστά με κρόσσια. Τα διάφορα κρεμαστά διακοσμητικά με κρόσσια θα τα συναντήσουμε σε πολλά σπίτια. Είναι μια νέα τάση που δίνει στον χώρο φρεσκάδα και την αίσθηση του «σύγχρονου» και παράλληλα είναι όμορφη και ανάλαφρη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:
Πώς θα διακοσμήσετε ένα καθιστικό που έχει μαύρο καναπέ 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss