Έτσι θα κάνετε το σαλόνι σας να δείχνει πιο «χουχουλιάρικο»

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Έτσι θα κάνετε το σαλόνι σας να δείχνει πιο «χουχουλιάρικο»

Είναι εύκολο να ζεστάνετε έναν χώρο αν αυτός είναι μικρός. Οι μεγαλύτεροι χώροι, ωστόσο, εμφανίζουν μερικές προκλήσεις αν θέλετε να τους κάνετε να είναι ζεστοί, άνετοι και φιλόξενοι. Αν το καθιστικό σας είναι μεγάλο και… κρύο, δείτε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε για να το μετατρέψετε σε έναν ζεστό και «χουχουλιάρικο» χώρο.

Σκούροι τοίχοι Οι ανοιχτοί τόνοι αντανακλούν το φως, ενώ οι σκούροι κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Αν το καθιστικό σας είναι μεγάλο και θέλετε να το… «μαζέψετε», τότε διαλέξτε έναν σκούρο τόνο για να βάψετε τους τοίχους σας. Ιδανικά είναι τα γκρι, τα σκούρα πράσινα, τα απαλά καφέ και τα βαθιά μπλε.

 

χουχουλιάρικο

 

Αντικαταστήστε τα coffee tables με μεγάλα οθωμανικά καθίσματα Τα μεγάλα οθωμανικά καθίσματα χρησιμεύουν για να κάθεστε, μπορούν όμως να λειτουργήσουν και ως coffee tables αν τα βάλετε στο κέντρο του καθιστικού σας. Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε αποθηκευτικό χώρο, θα μειώσετε το κενό που υπάρχει μεταξύ καναπέ και τραπεζιού και θα προσθέσετε μια ζεστή και απαλή υφή στον χώρο.

χουχουλιάρικο

Προτιμήστε έναν γωνιακό καναπέ Επιλέξτε έναν γωνιακό καναπέ σε μεγάλες διαστάσεις και τοποθετήστε τον στο κέντρο του καθιστικού σας. Οι γωνιακοί καναπέδες  είναι άνετοι και δεν έχουν το κενό που θα δημιουργούσαν δύο ξεχωριστοί καναπέδες. Διαλέξτε κάποιο ριχτάρι με απαλή υφή για να τους διακοσμήσετε και θα δείτε πως ο χώρος σας αυτόματα θα φαίνεται πιο ζεστός.

χουχουλιάρικο

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:
Πώς θα διακοσμήσετε ένα καθιστικό που έχει μαύρο καναπέ 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss