11 πολύ όμορφες DIY ιδέες για να φτιάξετε το δικό σας κεφαλάρι μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

11 πολύ όμορφες DIY ιδέες για να φτιάξετε το δικό σας κεφαλάρι μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο

Το κεφαλάρι είναι το σημείο που δίνει την προσωπικότητα στο κρεβάτι σας και κατ’ επέκταση στο υπνοδωμάτιό σας. Ένα όμορφο κεφαλάρι θα δώσει στον χώρο σας χαρακτήρα και παράλληλα θα δημιουργήσει ένα πλαίσιο ζεστό και φιλόξενο, κάτω από το οποίο θα ξεκουράζεστε.

Όταν ο χώρος και τα χρήματά σας είναι περιορισμένα, ενώ παράλληλα σκέφτεστε με ποιον τρόπο θα δημιουργήσετε ένα κεφαλάρι για το κρεβάτι σας, η λύση είναι φυσικά τα DIY. Με τα DIY μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας απίστευτα κεφαλάρια για το κρεβάτι που θα του δώσουν προσωπικότητα και αισθητική.

Ένα καραβόπανο με ένα έργο τέχνης είναι κάποιες φορές αρκετό για να δημιουργήσει ένα οριοθετημένο κεφαλάρι και να δώσει στυλ στον χώρο σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι δύο καρφιά και ένα σχοινί πάνω στο οποίο θα το κρεμάσετε.

Μια πολύ καλή ιδέα είναι ο καθρέφτης πίσω από κρεβάτι. Δεν δίνει απλά στιλ, αλλά κάνει και το δωμάτιό σας να φαίνεται μεγαλύτερο.

Ένα κουρτινόξυλο με μια κουβέρτα όπως αυτή της φωτογραφίας, μπορούν να δημιουργήσουν ένα πολύ όμορφο κεφαλάρι. Παίξτε με τις υφές του υφάσματος για να φτιάξετε τις δικές σας, μοναδικές, DIY δημιουργίες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Gallery: Τα καλύτερα φυτά που μπορούμε να βάζουμε στο υπνοδωμάτιό μας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss