Αλλάξτε όλη τη διακόσμηση του σπιτιού σας με μία ταινία

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Αλλάξτε όλη τη διακόσμηση του σπιτιού σας με μία ταινία

Θέλουμε να κάνετε συνεχώς αλλαγές μέσα στο σπίτι σας καθώς πιστεύουμε πως η αλλαγή της διακόσμησης συμβάλει με τη σειρά της, ενεργά, στην αλλαγή της ψυχολογίας! Ένας τρόπος για να το κάνετε οικονομικά, σε ολόκληρο το σπίτι, μόνο με ένα υλικό είναι φυσικά οι χρωματιστές διακοσμητικές ταινίες.

Σε καταστήματα με είδη για χειροτεχνίες αλλά και σε μεγάλα βιβλιοπωλεία μπορείτε να βρείτε αμέτρητα χρώματα και σχέδια από διακοσμητικές ταινίες. Εμείς, ετοιμάσαμε μερικές προτάσεις που συμπεριλαμβάνουν όλους τους χώρους του σπιτιού.

Αποτέλεσμα εικόνας

Τώρα, αν αναρωτιέστε για το πώς θα τα καταφέρετε, σας βεβαιώνουμε πως για όλα υπάρχει λύση. Αν τα χεράκια σας δεν είναι και τόσο επί των τεχνών δεν χρειάζεται να ανησυχείτε! Υπάρχει ένας ιδιαίτερα εύκολος τρόπος για να πετύχετε τη δημιουργία σχεδίων με διακοσμητικές ταινίες.

Είσοδος Για τη διακόσμηση της εισόδου του σπιτιού σας, ακόμη κι όταν αυτή δεν έχει πολλά περιθώρια για μεγάλες επεμβάσεις δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Δημιουργώντας ένα περίτεχνο γεωμετρικό σχέδιο στον τοίχο δίπλα από την πόρτα αμέσως όλα θα έχουν αλλάξει και η διακόσμηση της εισόδου σας, λιτά μεν, θα έχει ολοκληρωθεί.

Διακοσμήστε την είσοδο του σπιτιού σας με χρωματιστές διακοσμητικές ταινίες.

Μπάνιο Εύκολα και απλά μπορείτε να κολλήσετε πάνω στα πλακάκια του μπάνιου σας διακοσμητικές ταινίες και να δημιουργήσετε ένα γεωμετρικό σχήμα της επιλογής σας. Στην περίπτωση που οι χρωματισμοί στα πλακάκια του μπάνιου δεν σας επιτρέπουν και πολλές δημιουργικές επεμβάσεις με τις διακοσμητικές ταινίες τότε δεν έχετε από το να δημιουργήσετε κάποιο σχέδιο της επιλογής σας πάνω στα έπιπλα του μπάνιου. Απλά και εύκολα θα έχετε αλλάξει την εικόνα τους.

Δημιουργήστε ένα σχέδιο με διακοσμητικές ταινίες πάνω στα έπιπλα του μπάνιου σας.

Υπνοδωμάτιο Στο υπνοδωμάτιο σας μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα γεωμετρικά σχέδια και ευφάνταστα. Οι δυνατότητες που έχετε με τις διακοσμητικές ταινίες είναι αμέτρητες. Το γεωμετρικό περίγραμμα μιας πόλης, για παράδειγμα, στην περίπτωση που το κρεβάτι σας δεν έχει προσκέφαλο είναι μια υπέροχη επιλογή και αρκετά πρωτοποριακή.

Δημιουργήστε το γεωμετρικό περίγραμμα μιας πόλης στον τοίχο πίσω και πάνω από το κρεβάτι σας.

Παιδικό Στο παιδικό υπνοδωμάτιο μπορείτε να δημιουργήσετε μια ολόκληρη «θεατρική» σκηνή! Κάθε τοίχος μπορεί να γίνει η αυλαία μιας ονειρικής εναλλακτικής σκηνής για το ή τα παιδιά. Βρείτε το στοιχείο αυτό που εκφράζει κάθε παιδί και χαρίστε του τη χαρά του πρωταγωνιστικού ρόλου του δικού του έργου.

Δημιουργήστε μια εναλλακτική σκηνή σε κάθε τοίχο στο παιδικό υπνοδωμάτιο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Gallery: Τα καλύτερα φυτά που μπορούμε να βάζουμε στο υπνοδωμάτιό μας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss