5 τρόποι για να οργανώσετε ένα γραφείο χωρίς συρτάρια

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

5 τρόποι για να οργανώσετε ένα γραφείο χωρίς συρτάρια

Στα μικρά σπίτια είναι συχνά δύσκολο να βρεθεί χώρος για γραφείο, πόσο μάλλον για ένα μεγάλο γραφείο με συρτάρια και αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους. Τα καλά νέα είναι πως δεν χρειάζεστε μια ολόκληρη συρταριέρα στο γραφείο σας για να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας. Μπορείτε απλώς να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον χώρο που ήδη έχετε.

γραφείο

Χρησιμοποιήστε μια βάση οθόνης Ένας από τους πιο απλούς και εύκολους τρόπους για να κερδίσετε χώρο είναι να βάλετε την οθόνη του υπολογιστή σας πάνω σε μία βάση ώστε να εξασφαλίσετε περισσότερο χώρο στο γραφείο. Ο χώρος κάτω από την οθόνη είναι ιδανικός για να βάλετε μερικά αντικείμενα όπως μολυβοθήκες, χαρτιά, κλπ.

γραφείο

Εκμεταλλευτείτε τον τοίχο Μπορεί να μην έχετε αρκετό χώρο κάτω από το γραφείο σας, αλλά με μερικά ράφια θα εξασφαλίσετε αρκετό από την πάνω πλευρά. Στα ράφια πάνω μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αντικείμενά σας σε κουτιά, να βάλετε μερικά βιβλία και να συμπληρώσετε τη σύνθεση με μερικά όμορφα διακοσμητικά αντικείμενα και κουτιά.

γραφείο

Χρησιμοποιήστε δίσκους και organizers Όταν ο μόνος χώρος που έχετε είναι η επιφάνεια του ίδιου του γραφείου, τότε οι δίσκοι και τα organizers είναι ιδανικά για να σας βοηθήσουν να την οργανώσετε. Πάρτε για παράδειγμα τον δίσκο τριών επιπέδων της παρακάτω φωτογραφίας. Οι επιλογές σας είναι πραγματικά πολλές και εξαρτώνται από το πόσο χώρο έχετε και πόσο θέλετε να αφήσετε ελεύθερο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Gallery: Διακoσμητικές ιδέες με ταπετσαρίες που θα σας ενθουσιάσουν

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss