Είναι σωστό να κρεμάμε τα ρολόγια μας στον τοίχο ή όχι;

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Είναι σωστό να κρεμάμε τα ρολόγια μας στον τοίχο ή όχι;

Η άποψη πως τα ρολόγια στο τοίχο είναι κακό Φενγκ Σούι έχει ακουστεί αρκετά και είναι αρκετοί οι άνθρωποι που αποφεύγουν να τα χρησιμοποιήσουν ως διακοσμητικά (και πρακτικά) αντικείμενα στον χώρο τους. Είναι, όμως, κάτι τέτοιο αλήθεια;

Η απάντηση είναι η εξής: όχι, τα ρολόγια δεν είναι κακό Φενγκ Σούι. Το να γνωρίζουμε την ώρα και να ρυθμίζουμε τις δραστηριότητές μας σύμφωνα με αυτήν είναι κομμάτι της καθημερινής μας ρουτίνας. Υπάρχουν, ωστόσο, καλά και κακά σημεία για να βάλουμε τα ρολόγια και υπάρχουν περιοχές στο σπίτι που σύμφωνα με το Φενγκ Σούι θα πρέπει να αποφεύγονται. Παρακάτω μπορείτε να μάθετε τι ακριβώς λένε οι κανόνες του Φενγκ Σούι για τα ρολόγια στο σπίτι.

ρολόγια

Σύμφωνα με την κινέζικη φιλοσοφία οι περιοχές του σπιτιού που μπορείτε να βάλετε ρολόγια ελεύθερα είναι η κουζίνα, το καθιστικό και το γραφείο. Ένα μικρό ρολόι στον παιδικό δωμάτιο είναι επιθυμητό γιατί βοηθάει τα παιδιά να κατανοήσουν το πέρασμα του χρόνου.

ρολόγια

Επίσης, ένα μικρό ρολόι-ξυπνητήρι στο κομοδίνο σας είναι σχεδόν αναγκαίο. Μπορεί να ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας, αλλά ένα μικρό ξυπνητήρι με μπαταρία είναι καλύτερη επιλογή από ένα ηλεκτρικό ξυπνητήρι. Αυτό συμβαίνει γιατί τα ηλεκτρικά ρολόγια εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητικά πεδία που μπορούν να είναι επιβλαβή για την υγεία σας καθώς κοιμάστε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Gallery: Διακoσμητικές ιδέες με ταπετσαρίες που θα σας ενθουσιάσουν

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss