Όλα τα chic σπίτια έχουν αυτό το αντικείμενο στη διακόσμησή τους

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Όλα τα chic σπίτια έχουν αυτό το αντικείμενο στη διακόσμησή τους

Όλες μας έχουμε δύο, τρεις ή και περισσότερους καθρέφτες στο σπίτι μας (μεταξύ μας είμαστε, ας το παραδεχτούμε). Πόσες όμως έχουμε σκεφτεί να επενδύσουμε σε έπιπλα που είναι φτιαγμένα εξολοκλήρου από mirrored επιφάνειες;

Όπως και να το κάνουμε, ένα έπιπλο με επιφάνειες από καθρέφτη δείχνει πάντα σα να έχει κοστίσει μια περιουσία (που πιθανότατα ισχύει βέβαια) και είναι ό,τι πιο elegant αφού δίνει μια νότα πολυτέλειας σε κάθε χώρο. Στα social media επομένως κάνει θραύση η συγκεκριμένη διακόσμηση και όχι άδικα.

Από coffee tables και κονσόλες μέχρι ολόκληρες συρταριέρες και κομοδίνα, το κάθε έπιπλο βάζει μια ξεχωριστή πινελιά που κάνει τον χώρο να δείχνει πολύ πιο ακριβός, σαν τα σπίτια που βλέπουμε στα περιοδικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Το ωραίο με τα συγκεκριμένα πάντως, είναι ότι μπορούμε κατά κάποιο τρόπο να τα δημιουργήσουμε και μόνες μας. Σε πολλά καταστήματα με είδη σπιτιού, υλικά για κατασκευές κτλ μπορούμε να βρούμε πλακάκια καθρέφτες που μπορούμε να τα κολλήσουμε όπως θέλουμε και σε οποία επιφάνεια θέλουμε, με ένα πρωτότυπο αποτέλεσμα που θα μοιάζει και πανάκριβο ενώ στην ουσία δεν είναι.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss