Η λεπτομέρεια που θα κάνει τη ντουζιέρα σας να θυμίζει λίγο από Pinterest

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Η λεπτομέρεια που θα κάνει τη ντουζιέρα σας να θυμίζει λίγο από Pinterest

Αν σκέφτεστε να αποκτήσετε μια ντουζιέρα ή να ανακαινίσετε την ήδη υπάρχουσα, υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές. Δύο από τις δημοφιλέστερες είναι η κλασική πορσελάνη και το κεραμικό πλακάκι. Υπάρχουν επίσης πολλοί και διαφορετικοί τρόποι για να κάνετε τη διάταξη, κάποιοι από τους οποίους απέχουν αρκετά από τις γνωστές διατάξεις που υπάρχουν στα περισσότερα μπάνια.

Όταν επιλέγετε πλακάκια για την ντουζιέρα σας, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Το σχήμα, το μέγεθος, το χρώμα και το τελικό αποτέλεσμα είναι όλα πολύ σημαντικά. Όμως το βασικότερο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε είναι το υλικό. Όπως ήδη αναφέραμε, τα πορσελάνινα και τα κεραμικά πλακάκια είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές επιλογές και υπάρχουν άπειρα χρώματα και σχέδια για να επιλέξετε. Παράλληλα, όμως, έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε και κάτι πιο ιδιαίτερο.

Οι νέες αυτές επιλογές έχουν να κάνουν με υλικά που ίσως δεν γνωρίζετε και που έχουν ένα εντελώς διαφορετικό στυλ από αυτό με το οποίο ήσασταν εξοικειωμένοι μέχρι σήμερα. Πάμε, λοιπόν, να δούμε ποιες είναι αυτές.

Μάρμαρο Αν είστε έτοιμοι για μια πραγματική επένδυση με εντυπωσιακό αποτέλεσμα, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε μάρμαρο στην ντουζιέρα σας. Η υπέροχη αισθητική είναι σίγουρο πως θα σας αποζημιώσει και παράλληλα  θα απολαμβάνετε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε φορά που κάνετε το μπάνιο σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Gallery: Αυτά τα πλακάκια είναι η τελευταία λέξη της μόδας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss