Οι διακοσμητικοί κανόνες που πρέπει να σπάσετε

Δευτέρα 05 Μαρτίου 2018

Δευτέρα 05 Μαρτίου 2018

Οι διακοσμητικοί κανόνες που πρέπει να σπάσετε

Μπορεί ο χώρος της διακόσμησης να διέπεται από κανόνες, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να σπάσουν κάποιοι από αυτούς. Για την ακρίβεια υπάρχουν κανόνες που αν τους σπάσετε θα ανακαλύψετε νέους διακοσμητικούς κόσμους.

Αν, λοιπόν, είστε έτοιμοι να φτιάξετε κάποιους νέους, δικούς σας κανόνες και να αφήσετε στην άκρη κάποιους άλλους διαβάστε παρακάτω μερικές πολύ καλές ιδέες. Άλλωστε είναι βαρετό να διακοσμούν όλοι τα σπίτια τους με τον ίδιο τρόπο!

#1 Βάψτε τα μικρά δωμάτια σε ανοιχτό χρώμα γιατί οι σκούρες αποχρώσεις τα κάνουν να φαίνονται μικρότερα Αυτό ισχύει όταν χρησιμοποιείτε χρώματα που δημιουργούν μεγάλες αντιθέσεις. Αν χρησιμοποιείτε αποχρώσεις της ίδιας βάσης τότε δημιουργείτε μια ομοιογένεια που αγκαλιάζει τον χώρο αλλά δεν τον κλείνει.

διακοσμητικούς κανόνες

#2 Μην αναμιγνύετε διαφορετικά μέταλλα Πρόκειται για έναν κανόνα που μπορείτε να σπάσετε… άφοβα. Ισχύει το ίδιο και για τα ξύλα. Ανοιχτά και σκούρα ξύλα μπορούν να συνυπάρξουν, όπως επίσης και οι χάλκινες με τις μπρούτζινες και τις ασημένιες πινελιές. Επειδή τα χερούλια της πόρτας σας είναι χάλκινα δεν σημαίνει πως πρέπει απαραίτητα να ισχύει το ίδιο και για τα μεταλλικά σας κουρτινόξυλα.

διακοσμητικούς κανόνες

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Gallery: Αυτά τα πλακάκια είναι η τελευταία λέξη της μόδας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss