Έτσι θα φέρετε το βιομηχανικό στιλ στην τραπεζαρία σας

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Έτσι θα φέρετε το βιομηχανικό στιλ στην τραπεζαρία σας

Το βιομηχανικό στιλ έχει πλέον εδραιωθεί στην εσωτερική διακόσμηση και αποτελεί το αγαπημένο στιλ πολλών ιδιοκτητών. Και όχι άδικα! Είναι ιδιαίτερο, κομψό, μοντέρνο και ταιριάζει πολύ στα σύγχρονα σπίτια.

Δεν είναι τυχαίο που το συνανταμε συχνά σε εστιατόρια και café, καθώς δημιουργεί μια υπέροχη ατμόσφαιρα την ώρα του φαγητού και της συναναστροφής με φίλους. Δεν χρειάζεται, ωστόσο, να φτάσετε σε κάποιο εστιατόριο για να το απολαύσετε – μπορείτε να το βάλετε στη δική σας προσωπική τραπεζαρία. Δείτε πώς!

βιομηχανικό στιλ

Τα τούβλα είναι η καλύτερη επιλογή αν σκέφτεστε μια ανακαίνιση

Χρησιμοποιήστε τούβλα Τα τούβλα είναι η καλύτερη επιλογή αν σκέφτεστε μια ανακαίνιση σε βιομηχανικό στυλ. Είναι ένα υλικό που δίνει ζεστασιά στον χώρο και ταυτόχρονα προσθέτει μια μοντέρνα πινελιά. Είναι επίσης μια πολύ καλή βάση για τις υπόλοιπες προσθήκες του χώρου.

βιομηχανικό στιλ

Ο φωτισμός παίζει καθοριστικό ρόλο στην ατμόσφαιρα της τραπεζαρίας σας

Φωτίστε με στιλ Ο φωτισμός παίζει καθοριστικό ρόλο στην ατμόσφαιρα της τραπεζαρίας σας. Είναι ακόμα, όμως, πιο καθοριστικός ο ρόλος του όταν θέλετε να δημιουργήσετε βιομηχανικό στιλ. Επιλέξτε φωτιστικά που έχουν όγκο, είναι εντυπωσιακά και τοποθετήστε τα πάνω ακριβώς από το τραπέζι σας παρέχοντας τον φωτισμό που επιθυμείτε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα: Ποια σκαμπό ταιριάζουν σε κάθε κουζίνα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss