3 αντικείμενα που πρέπει να πετάξετε από το σπίτι σας την άνοιξη

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

3 αντικείμενα που πρέπει να πετάξετε από το σπίτι σας την άνοιξη

Η ανοιξιάτικη διακόσμηση μας φέρνει πάντα χαρά, για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να σιγουρευτούμε πως δεν έχουμε πράγματα μέσα στον χώρο μας που σαμποτάρουν αυτή την ανανέωση. Υπάρχουν πολλά που δεν έχουν θέση στο σπίτι μας τώρα που αλλάζει η σεζόν, και τα τρία πιο βασικά μπορείτε να τα δείτε παρακάτω.

Τα πλαστικά ή ψεύτικα λουλούδια

Μπορεί να δείχνουν ωραία αισθητικά και να απαιτούν μηδενική φροντίδα αλλά είναι γεγονός πως θεωρούνται ως κακή ενέργεια μέσα στο σπίτι. Προτιμήστε έστω και λίγα φρεσκοκομμένα λουλούδια ή στολίστε ένα μόνο τριαντάφυλλο, για παράδειγμα, σε ένα ωραίο  βάζο.

Παλιές πετσέτες και χαλάκια

Το μόνο που κάνουν είναι να σας χαλάνε τη διάθεση οπτικά και να μην αφήνουν το σπίτι σας να έχει ομοιομορφία. Προμηθευτείτε καινούριες πετσέτες με το ίδιο χρώμα ή μοτίβο και αμέσως το σπίτι σας θα δείξει πιο «ακριβό».

Μισοτελειωμένα κεριά

Τα διακοσμητικά κεριά τα αγαπάμε γιατί κάνουν το σπίτι μας να θυμίζει ξενοδοχείο και δίνουν μια ζεν αίσθηση. Παρόλα αυτά, δεν χρειάζεται να κρατάτε εκείνα που έχουν σχεδόν τελειώσει. Καθαρίστε τα βαζάκια τους και χρησιμοποιήστε τα για να τοποθετείτε τα πινέλα του μακιγιάζ σας ή λιώστε ό,τι κεριά έχουν απομείνει σε ένα κατσαρολάκι, προσθέστε ένα γερό φυτίλι και θα έχετε ένα κερί ολοκαίνουριο!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss