4 ιδέες για να φρεσκάρετε το καθιστικό σας εάν μένετε στο ενοίκιο

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

4 ιδέες για να φρεσκάρετε το καθιστικό σας εάν μένετε στο ενοίκιο

Μπορεί το σπίτι που μένετε να μη σας ανήκει, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το κάνετε «δικό» σας. Ξεκινήστε σήμερα κιόλας από το καθιστικό! Μπορεί η πρώτη κατοικία να είναι ένα από τα (τελευταία) μεγάλα προνόμια των Ελλήνων, αλλά πολλοί επιλέγουν το ενοίκιο από την ιδιοκτησία. Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, σας έχουμε νέα: μπορείτε να φτιάξετε το σπίτι των ονείρων σας ακόμα κι αν ο χώρος τυπικά δεν σας ανήκει.

Κι επειδή το καθιστικό είναι το πλέον κομβικό σημείο του σπιτιού, εμείς σας προτείνουμε 4 εύκολους τρόπους να το ανανεώσετε ξεκινώντας από σήμερα!

Η ανανέωση ξεκινάει από τα μικρά πράγματα, όπως είναι οι... διακόπτες.

Διακόπτες Σίγουρα έχετε ακούσει τη φράση «Η διαφορά κρίνεται στις λεπτομέρειες» και μπορεί συνήθως να αναφέρεται σε όλα τα είδη πρωταθλητισμού, αλλά ισχύει και για το σπίτι σας και συγκεκριμένα για τους διακόπτες σας – ειδικά αν αυτοί έχουν αέρα άλλης εποχής. Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, αλλά αυτή η μικρή αλλαγή θα φέρει άλλη πνοή στον χώρο σας. Και αν ο ιδιοκτήτης σας βάλει φρένο, δεν έχετε παρά να βάλετε κάποιο κάλυμμα στους διακόπτες ή να τους πλαισιώσετε με μικρά κάδρα κι αυτοκόλλητα βινυλίου για να περάσετε το... δικό σας!

Αλλάξτε φωτιστικό οροφής κι αλλάξτε (νοητά) σπίτι και διάθεση!

Φωτιστικά Τα φωτιστικά οροφής στο σπίτι που νοικιάζετε είναι από αισθητικά ανυπόφορα έως ανύπαρκτα με αποτέλεσμα να μη θέλετε να κοιτάτε ψηλά; Εκμεταλλευτείτε αυτήν τη δυστυχή συγκυρία για να αναβαθμίσετε το καθιστικό σας. Στην πρώτη περίπτωση, δεν έχετε παρά να αντικαταστήσετε τα καπέλα τους, στη δεύτερη το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα φωτιστικό που σας αρέσει και ταιριάζει στο χώρο και την αισθητική σας. Για ένα πιο δραματικό look, σας προτείνουμε να πείτε «ναι» στα μεγάλα φωτιστικά που ακολουθούν λιτές και καθαρές γραμμές.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα: Ποια σκαμπό ταιριάζουν σε κάθε κουζίνα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss