10 λουλούδια που μπορούν να διαρκέσουν εβδομάδες στο βάζο

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

10 λουλούδια που μπορούν να διαρκέσουν εβδομάδες στο βάζο

Η άνοιξη έχει κάνει τα πρώτα της βήματα και κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως μερικά φρεσκοκομμένα λουλούδια είναι ιδανικά για να διακοσμήσετε το εσωτερικό του σπιτιού σας.

Τα λουλούδια στο βάζο είναι όμορφα, ρομαντικά και θα ανανεώσουν το σπίτι σας φέρνοντας λίγο από τον αέρα την πανέμορφης αυτής εποχής του χρόνου στο εσωτερικό του. Αν, ωστόσο, η σκέψη πως τα λουλούδια σας θα μαραθούν σε 2-3 μέρες σας αποτρέπει από το να τα κόψετε, σας έχουμε τη λύση. Τα παρακάτω 10 λουλούδια και φυτά έχουν το προνόμιο να διαρκούν όχι μέρες, αλλά… εβδομάδες αν τα βάλετε απλώς σε λίγο νερό.

Ζίννια. Τα πολύ όμορφα αυτά λουλούδια δεν είναι μόνο εντυπωσιακά, αλλά και ιδιαίτερα ανθεκτικά. Αν κόβετε τα μαραμένα φύλλα και τους αλλάζετε νερό μπορούν να διαρκέσουν μέχρι και 1 μήνα.
 
 
Κρίνοι. Οι γνωστοί σε όλους κρίνοι είναι από τα πιο όμορφα φυτά. Το μυστικό για να διαρκέσουν στο βάζο σας είναι να διαλέξετε κλωναράκια με μπουμπούκια και όχι με ανοιχτά φυτά και θα τα δείτε να διαρκούν για εβδομάδες.
 

 

Λεβάντα. Αγκαλιάστε την απλότητα και βάλτε μερικά κλωναράκια λεβάντας στο σπίτι σας. Είναι κομψή, θα φέρει χρώμα και θα συνεχίσει να είναι όμορφη ακόμα και όταν μαραθεί!

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα: Ποια σκαμπό ταιριάζουν σε κάθε κουζίνα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss